Ab benim de sistemimbnmki de 768 ya çıldırcam 2021 yılındayız 4gb ram aaaaaaaaaaaaaa
Benim monitör 1080P tv 720PArkadaşlar ben laptop un ekranını kullanıyordum 768p, sonra sinyaller gitti bugün bende maraşlı izlemek için televizyona bağladım ve resmen mest oldum. Duvar kağıdı bile kalite kazandı.
1080p mutlaka deneyimlemeniz gereken bir şey. Bilgisayar alırken monitörden lütfen kısmayın arkadaşlar![]()
![]()
Sen birde onu Kaliteli bir ips panelde gör.Arkadaşlar ben laptop un ekranını kullanıyordum 768p, sonra sinyaller gitti bugün bende maraşlı izlemek için televizyona bağladım ve resmen mest oldum. Duvar kağıdı bile kalite kazandı.
1080p mutlaka deneyimlemeniz gereken bir şey. Bilgisayar alırken monitörden lütfen kısmayın arkadaşlar![]()
![]()
Benim laptop 1080p di harici ekran bagladım 768p performans icin kaliteden kıstımArkadaşlar ben laptop un ekranını kullanıyordum 768p, sonra sinyaller gitti bugün bende maraşlı izlemek için televizyona bağladım ve resmen mest oldum. Duvar kağıdı bile kalite kazandı.
![]()
Benimki gibi 4gb ddr3 mü ?2021 yılındayız 4gb ram aaaaaaaaaaaaaa
laptop 15 inch 768p ise 30/40/50 inch olup 1080p olan tv den daha iyidirArkadaşlar ben laptop un ekranını kullanıyordum 768p, sonra sinyaller gitti bugün bende maraşlı izlemek için televizyona bağladım ve resmen mest oldum. Duvar kağıdı bile kalite kazandı.
![]()
720p sadece oyunlarda mi var. İnternette izlediğin filmler en az 720poyunda 720 p yi geçen sen gördüm o da ac2 de ben mağramı oluyorum![]()
oyunda ilk defa 720p yi görmüştüm yoksa ilk 720p deneyimim 2014-2015 de dir720p sadece oyunlarda mi var. İnternette izlediğin filmler en az 720p
Zaten ilk onu yaptımgit 4k bir belgesel izle bir de
Türk Telekom kablolu İnternet kullanıyorum sözde 16 megabit ama 2k 10 dakikalık videoyu 15 20 dakikada anca bitirdim.Ne alaka hocam
Benim i3 2310m 2c 4t 4gb ram 64mb hd3000Ab benim de sistemim
4gb ddr2 ram
512mb ekran kartı
2 çekirdek 2 sanal çekirdekli intel işlemci idi şimdi imzama bak.
Para sağlık hariç her şeye çare oluyor
Zaten ipsSen birde onu Kaliteli bir ips panelde gör.![]()