Kasanın kutusundadır hdd içinden gelmiyorGamepower Horizon
HDD takacaktım fakat hard disk kızağı yok sanırım kasanın kutusunda olabilir mi yoksa bu modelde çıkmıyor mu?
Belki anakart kutusundadır.Baktım fakat yok![]()
Merak edip biraz araştırdım çok saçma bir şekilde kasa ile beraber gelmiyor sanırım. Gördüğüm konular da kimsede kızak çıkmamış. Ayrı olarak satın alıp takmanız gerek.Gamepower Horizon
HDD takacaktım fakat hard disk kızağı yok sanırım kasanın kutusunda olabilir mi yoksa bu modelde çıkmıyor mu?
zaten ssd ile hdd arasında kalmıştım 50tl hepsiburada koduyla birlikte ssd alacağım, teşekkür ederimMerak edip biraz araştırdım çok saçma bir şekilde kasa ile beraber gelmiyor sanırım. Gördüğüm konular da kimsede kızak çıkmamış. Ayrı olarak satın alıp takmanız gerek.
vida ile montajlanıyormuş direkt olarak, bir arkadaş daha vardı ve ön fanları falan sökmek zorunda kalmış takmak için bayağı uğraşmışMerak edip biraz araştırdım çok saçma bir şekilde kasa ile beraber gelmiyor sanırım. Gördüğüm konular da kimsede kızak çıkmamış. Ayrı olarak satın alıp takmanız gerek.
Anladım hocam. Değişik bir montaj sistemi var.zaten ssd ile hdd arasında kalmıştım 50tl hepsiburada koduyla birlikte ssd alacağım, teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vida ile montajlanıyormuş direkt olarak, bir arkadaş daha vardı ve ön fanları falan sökmek zorunda kalmış takmak için bayağı uğraşmış