The witcher 3 Steam 12 TL!

Alacak kişiler kesinlikle The Witcher 3 GOTY Edition alsın. Yanında 2 DLC ile geliyor.
Hearts of Stone hikayeden önce, Blood and Wine hikayeden sonrası için DLC'ler.
Ve bunlarla oynanışı en az 20 belki 30 saat artırırsınız. Ben 50 saatte ana hikayeyi bitirdim. Blood and Wine oynuyorum şuan 11 saat oldu bitirmek üzereyim.

Link var mı?

Ben 50 saatte ana hikayeyi bitirdim. Blood and Wine oynuyorum şuan 11 saat oldu bitirmek üzereyim.
Hocam, biraz daha yan görevlere önem verin. 50 saat ana hikaye için son derece az bir süre.
Diyalogları da hemen geçmemeye çalışın, tadını çıkarın RPG'nin, hepsi bitince üzüleceksiniz.
Bir daha dönüp oynamak da o kadar kolay olmuyor, oynadığınızı en iyi şekilde değerlendirin.
Bu arada umarım tercihiniz Triss'ten yana kullanmışsınızdır, yoksa kötü şeyler olabilir. 🤗
841357633025998858.gif

Alıntıyı görüntüle
Yaz indirimlerinde bu üçü paket olarak 17 liraya satılıyordu,tabi o zaman bilgisayar açmıyor diye iade etmiştim ama bu sefer alacağım.
Hocam şu anda da bu şekilde satılıyor sanırım 17tl ama DLC yok ben GOTY edition aldım 15e indirip deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alacak kişiler kesinlikle The Witcher 3 GOTY Edition alsın. Yanında 2 DLC ile geliyor.
Hearts of Stone hikayeden önce, Blood and Wine hikayeden sonrası için DLC'ler.
Ve bunlarla oynanışı en az 20 belki 30 saat artırırsınız. Ben 50 saatte ana hikayeyi bitirdim. Blood and Wine oynuyorum şuan 11 saat oldu bitirmek üzereyim.
Hocam dlcleri ile aldım dlcler güzel mi hikayesi vs

Hocam, biraz daha yan görevlere önem verin. 50 saat ana hikaye için son derece az bir süre.
Diyalogları da hemen geçmemeye çalışın, tadını çıkarın RPG'nin, hepsi bitince üzüleceksiniz.
Bir daha dönüp oynamak da o kadar kolay olmuyor, oynadığınızı en iyi şekilde değerlendirin.
Bu arada umarım tercihiniz Triss'ten yana kullanmışsınızdır, yoksa kötü şeyler olabilir. 🤗
841357633025998858.gif
2 ay önce bitirmiştim. Dediğin gibi sonra 2 ay boyunca yüzüne bakmadım. Bir kere bitince oynayası gelmiyor insanın. Pazartesi günü DLC'ye başladım işte. Fazlasıyla özlemişim. Tadını çıkararak oynamaya çalışıyorum.
Ve evet Triss ile iyi sonla bitirmiştim oyunu. Triss best :love:

Dediğin gibi 2 ay önce bitirmiştim. Sonra 2 ay boyunca yüzüne bakmadım. Bir kere bitince oynayası gelmiyor insanın. Pazartesi günü DLC'ye başladım işte. Fazlasıyla özlemişim. Tadını çıkararak oynamaya çalışıyorum.
Ve evet Triss ile iyi sonla bitirmiştim oyunu. Triss best :love:
Yennefer of vengerberg is the best 😍

witcher 3 oynayacak sistem yokta witcher 2 oynatırmı acaba ?
4 ram
i3 5.nesil
hd 5500
500hdd
dx12 destekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

witcher 3 oynayacak sistem yokta witcher 2 oynatırmı acaba ?
4 ram
i3 5.nesil
hd 5500
500hdd
dx12 destekli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,214
Üyeler
185,387