kayn999
80+
Epic Games e gelen bahar indirimleri ile witcher 3 165.80TL ye dustu, hala oynamiyan varmi bilmiyorum ama genede payalsalim
2022 dolar kuru ortalama 18₺2022 nin son aylarında 15 tl ye düşmüştü.. (2023 başı da olabilir)
steamda 10 küsür liraydı dedim illa ücretsiz olur almadım ve pişmanım. fakirin inadı da böyledir zamanında o fiyata almadım şimdi hiç almam2022 nin son aylarında 15 tl ye düşmüştü.. (2023 başı da olabilir)
Kurstan çıkmıştım öyle denk geldi o zaman aldım ama max 5 saat oynamışımdır zaman istiyor ben 20/30 dk gidip çıktığım için bağlamadı beni ama yaz tatilinde başlarımsteamda 10 küsür liraydı dedim illa ücretsiz olur almadım ve pişmanım. fakirin inadı da böyledir zamanında o fiyata almadım şimdi hiç almam![]()
O zaman 1 dolara satabiliyorken şimdi de satabilirler bildiğim kadarıyla dolar üzerinden komisyon veriyorlar (oyun fiyatlar biraz fazla arttı gibi geliyor bana)2022 dolar kuru ortalama 18₺
26 Mart 2025 dolar kuru ortalama 38₺...
Ne yapalım 3 sene daha bekleyip doların 65 lira olunca mı alalım hocam !
katılıyorum fakat artık dolara geçtik çok geç...O zaman 1 dolara satabiliyorken şimdi de satabilirler oyun fiyatlar biraz fazla arttı gibi geliyor bana