haybq 80+ Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 5 10 Şubat 2025 #1 Sizce Epic Games indirimli The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition alınır mı? Yoksa Steamde yakında indirime girer mi?
Sizce Epic Games indirimli The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition alınır mı? Yoksa Steamde yakında indirime girer mi?
Useless 80+ Bronze Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 630 Reaksiyon skoru 188 10 Şubat 2025 #2 oynamak istiyorsan al gitsin epic steam kafasına girme bence. ama oyun bana göre değil mesela sevmeyebilirsin ben aldım çokça kez indirdim şans vermek için ama sarmadı sildim hep
oynamak istiyorsan al gitsin epic steam kafasına girme bence. ama oyun bana göre değil mesela sevmeyebilirsin ben aldım çokça kez indirdim şans vermek için ama sarmadı sildim hep
Atheos 80+ Katılım 18 Kasım 2024 Mesajlar 358 Reaksiyon skoru 170 11 Şubat 2025 #3 haybq yazmış: Sizce Epic Games indirimli The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition alınır mı? Yoksa Steamde yakında indirime girer mi? Devamı için tıklayın... Hayatında harcayabileceğin en iyi para olur kanka, BABA OYUNDUR, hikayeli oyunlar seviyorsan kesinlikle al.
haybq yazmış: Sizce Epic Games indirimli The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition alınır mı? Yoksa Steamde yakında indirime girer mi? Devamı için tıklayın... Hayatında harcayabileceğin en iyi para olur kanka, BABA OYUNDUR, hikayeli oyunlar seviyorsan kesinlikle al.