Ben İtopyanın en iyi sunucuya sahip olduğuna filan inanmıyorum şu an. Bir site saniyesinde gider mi ya?Bu arada itopya en iyi sunucuya sahip gamegarajda 3060 ekran kartları sunulduğunda 1 saat falan çökmüştü
Gamegaraj yoğunluk olmadan bile 10 saniyede açıyor siteyi o mu iyi itopyadanGameGaraj İnceHesap olsa fena olmazdı. Oralarda çökmeye rastlamadım ben. Burda yoğunluk olunca şak diye kesiliyor site.
hocam incehesapta bu tarz sistemler bu kadar hypela yayınlanmadı ama itopya da sütten çıkmış ak kaşık değilBen daha önce incehesapin çöktüğünü görmedim
Diğerlerinin çökmeyeceğinin garantisi var mı?Kanka ben onun suçu olduğundan bahsetmiyorum zaten onun suçu değil ama bizim için çıkarıyor bu sistemi. İtopya saniyesinde çöküyor. Böyle olunca hepimiz üzülüyoruz.
Yine aynı şekilde oralarda da soru çıkardı. Yoğunluk olunca ister istemez oluyor.GameGaraj İnceHesap olsa fena olmazdı. Oralarda çökmeye rastlamadım ben. Burda yoğunluk olunca şak diye kesiliyor site.
yani bir nevi evet her seferinde site çökmesine rağmen hala itopya ile çalışıyor. alında yorum yapmamak en iyisi çünkü bu fiyata çıkarabilmesinin nedenlerinden biri de itopyadır diye düşünüyorumOnun suçumu ?
Ben dahil binlerce kişi tıkladıysa giderBen İtopyanın en iyi sunucuya sahip olduğuna filan inanmıyorum şu an. Bir site saniyesinde gider mi ya?
Abi ben seni gerçekten çok seviyorum bütün videolarını izleyip like atıyorum ama site böyle 1 anda çökünce gerçekten çok üzülüyorum. Ben 1 senedir bu sistem için köpek gibi çalışıyorum. Ama 1 saniyede bütün emeklerim gidince çok koyuyor bana.Hayat ettiğin sistemi başka bir yayıncı başka bir site sana sunmuşta sanki biz engel olmuşuz gibi konuşuyorsun
Bu arada 2 dakika loading ekranını bekledim ve sayfaya giriş yapabildim. Ama sen itopyanın sitesinin yavaşlığını eleştirirsen eyvallah lakin dolaylı yoldan bize de giydirmeye çalışırsan olmaz. Sevgiler yaptığım sistemler kitleme ne kadar değer verdiğimin en büyük örneği onun için konuşacak pek fazla bir şey yok.
Alıntıyı görüntüle