Çağrı Yılmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 10,662
Benim kartımda 60 lira para var sipariş ekranı kart girme ekranı sorunsuz geliyor kartta para yok diye kabul etmiyor,milletdede para var ama site açılmıyor
kanks sepete kadar geldim alışverişi tamamla dedim sayfa gidiyorTek teknik var o da sabretmek.
fjhgsdgsdf14 kişi girebiliriz sisteme. Tamam diyenler 9 ar K atsın
Alıntıyı görüntüle
Vpn ile dene kanka sürekli değiştir sunucuyukanks sepete kadar geldim alışverişi tamamla dedim sayfa gidiyor
bende de üye ol yerinde üye ol butonu kayboldukanks sepete kadar geldim alışverişi tamamla dedim sayfa gidiyor
Türkiye dışı IP'leri engellemişler hiç girmiyor ben denedimVpn ile dene kanka sürekli değiştir sunucuyu
Sepete koymada pek bişey yok almayı dene çöküyor.Arkadaşlar sabırlı olanlar giriyor. Ben 5dk içinde girdim.
Hayırlı olsun hocam.Aldım beyler kargo dahil
Öyle bişey olacak mı kesin bişey yok kikeske hepsi ayni anda ciksa simdi bu sistemi alanlar diger hafta 11k ya 3060 li sistem cikarsa uzulur xD
nasıl aldınAldım beyler kargo dahil
adamlar resmen almayın diyorbende de üye ol yerinde üye ol butonu kayboldu![]()
Bu görselde ki kısma giriliyor. Alışverişi tamamlaya da girebiliyorum. Ancak alışverişe devam et ve giriş yap ya da kaydol kısmına tıklayınca gerisi gelmiyor. Bu bahsettiğimin ötesine gidemedim 20 dk'dır.Arkadaşlar sabırlı olanlar giriyor. Ben 5dk içinde girdim.