10.000₺ laptop önerisi

Ratorest

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,453
Bütçe
10000
10.000₺ laptop önerisi. Oyun için kullanıcam ekranı 60hzden yüksek olsun pili önemli değil ısınma sorunu v.s olmasın o kadar para vericem beni pişman etmesin yeter şimdiden teşekkürler

@Techno08
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.gittigidiyor.com/dizust...ampaign=standard&utm_content=standard&v=1.9.5
bütçe artırabilirsen alınabilr
Bu nasıl kanka

Arkadaşın attığı ile senin attığın laptopun işlemcileri çok farkeder mi

Hocam bu bilgisayarın ekran kartı mi daha iyi yoksa 1660ti mi ?
(Laptop hakkında hiçbir bilgim yok mazur görün :) )
1660ti az farkla 5500m'i geciyor fakat msidaki 4800h islemci asusdaki 10300hi 2 ye katlar oyle diyim. Ayrica ısınma sorunu da yok msida

Hocam 10kya 1650ti düşünmüyorum ama cevabınız için teşekkürler

1660ti az farkla 5500m'i geciyor fakat msidaki 4800h islemci asusdaki 10300hi 2 ye katlar oyle diyim. Ayrica ısınma sorunu da yok msida
Anladım hocam teşekkür ederim. Ben çok arada kaldım masaüstü mu yoksa laptop mu diye şuan bu laptop özelliğinde bir bilgisayar almaya kalksanız ve ayriyeten monitörde lazım bana daha fazla tutar diye düşünüyorum o yüzden laptop Alicam siz olsaydınız ne yapardınız onu merak ettim

Hocam az önce bu laptop 10k değil miydi

Başka önerisi olan var mı ?

Hocam 10kya 1650ti düşünmüyorum ama cevabınız için teşekkürler

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben çok arada kaldım masaüstü mu yoksa laptop mu diye şuan bu laptop özelliğinde bir bilgisayar almaya kalksanız ve ayriyeten monitörde lazım bana daha fazla tutar diye düşünüyorum o yüzden laptop Alicam siz olsaydınız ne yapardınız onu merak ettim

Hocam az önce bu laptop 10k değil miydi

Başka önerisi olan var mı ?
Harbi az once 9.8k ydi buna bakabilirisniz https://www.incehesap.com/hp-pavili...BEo6Dm1Y4aLpmni3akkl_MGmBrHuqHlRoC1AAQAvD_BwE

Geri