Aşırı küfürlü 1. sınıf öğrencileri

Dolar Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,218
Kardeşim 1. sınıfa gidiyor ve sabah yanına gittim online derste tenefüstelerdi.
Genelde dersden çıkmayıp şarkı açıyorlardı ama bu sefer derste birbirlerine aşırı derecede ağır hakaret ediyorlardı.
Bugün sabah başladı küfürbazlıkları kardeşimde öğrenmiş çok çok ağır küfürleri yanlış bir şey olduğunu anında öğrendi.
Anneleri "Yapar bunlar çocuktur" diyorlar deli olucam şikayet ettim okulu aradım bakarız gibi bir şey demişlerdi tam hatırlayamadım.
Ne yapmam lazım benim şimdi kardeşimde hergün derse giriyor.

Genelde dersden çıkmayıp şarkı açıyorlardı ama bu sefer derste birbirlerine aşırı derecede ağır hakaret ediyorlardı.
Bugün sabah başladı küfürbazlıkları kardeşimde öğrenmiş çok çok ağır küfürleri yanlış bir şey olduğunu anında öğrendi.
Anneleri "Yapar bunlar çocuktur" diyorlar deli olucam şikayet ettim okulu aradım bakarız gibi bir şey demişlerdi tam hatırlayamadım.
Ben 1. Sınıf agu bugu

Anneleri neden ''Yapar bunlar çocuktur'' diyorki. Belli ki çocuğunun geleceğini düşünmüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sana hak veriyorum. En iyisi bi süre daha idare etmen ve idare de engel olmazsa o okuldan da hayır gelmez.

Bu arada sana hak veriyorum. En iyisi bi süre daha idare etmen ve idare de engel olmazsa o okuldan da hayır gelmez.
Özel okul bu eğitimi gerçekten iyi din eğitimide dahil ama bu konuda çok ilgisizler.

Eninde sonunda en basitinden en pisliğine tüm küfürleri öğrenecek önemli olan küfür etmemesi gerektiğini öğrenmesi,anlaması.
Haklısın ama büyüyüp küfürbaz insanlar olmamasını isterim çünkü sınıfın hepsinin zekası gerçekten çok iyi. (Sanki bi tık kötü cümle oldu.)

Eninde sonunda en basitinden en pisliğine tüm küfürleri öğrenecek önemli olan küfür etmemesi gerektiğini öğrenmesi,anlaması.
Katılıyorum, bunun öğretilmesi gerek. Birinin arkasından küfür etmenin büyük bir hak olduğunu ve yanlış bir şey olduğunu öğretirseniz hayatı boyunca küfür etmez. Bir de bol bol kitap okutturun. Genelde küfürler kelime darcıklığından dolayı edilir.

Haklısın ama büyüyüp küfürbaz insanlar olmamasını isterim çünkü sınıfın hepsinin zekası gerçekten çok iyi. (Sanki bi tık kötü cümle oldu.)
Birinin arkasından küfür etmenin büyük bir hak olduğunu ve yanlış bir şey olduğunu öğretirseniz hayatı boyunca küfür etmez. Bir de bol bol kitap okutturun. Genelde küfürler kelime darcıklığından dolayı edilir.

Çocuklarına eğitim vermiş olsalardı "yapar bunlar çocuktur" demezlerdi .
Görünen vermemişler.
Bence teneffüste dersten çıksın biraz dinlensin.

Çocuklarına eğitim vermiş olsalardı "yapar bunlar çocuktur" demezlerdi .
Görünen vermemişler.
Bence teneffüste dersten çıksın biraz dinlensin.
Derste öğretmene küfür ediyor aykut elmasın amerikan lisesi vine ındaki gibi ortam oluyor resmen üzülüyorum çocuklara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,305
Üyeler
184,139
Son üye
Şahin Demirel
Geri