Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
O da iyiymiş . Dövmek ile korkutamadıysan uygulamalı korkutsaydın.Bunlara küçük yaşata telefonu verince poposu kalkık artist oluyolar 2009 olmama rağmen benim o yaşlarda oyundaki online chati bile açamazdım şimdikiler ana bacı giriyor lan biz oyunskor daki oyun açılsın diye dua ederdik hey gidi günler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Az önce yazdıklarımın dışında korkut küfür edenler yallah cehennem diye veya bazıları demiş dövmek ile korkut dövmeyi onu bende yaptım daha çok istiyolar ve türetiyolar kelime türetemeyen kardeşim küfür türediyor
Bu daha iyi hshshshs6. sınıf kardeşim çok küfürlü konuşuyordu gittim konuştum düzgünce hala ediyor
@Dolar :Bi akşam içelim mi gülüm?"Kıymetli kardeşim onurlu kardeşim bu pis insanların çocuklarının oyununa düşme bizim ailede küfür olmaz " demelisin üst düğmeleri açık siyah bir gömlek giyerek ve tespih sallıyarak.
[Rol icabı tespih alınabilir eğer yoksa]
Kardeşi : Ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur hshshsh bunu dese fena gülerim. Al tespihi eline her küfürde bir kere yapıştır yanağına (yavaşça ama biz taktik veriyorz diye çocuğu mundar etme)