1500-1700 arasıArkadaşımın böyle bir bilgisayarı var sizce kaç TL eder ?
i5 3470
8gb ram
r7 240 4gb
120gb ssd
İzoly kasa+psu
Anakartı tam bilmiyoruz.
1500'e gider gibi.
Ürünlerin kutuları yok ama 2yıl garantisi varmış şimdi söyledi arkadaş.1500-1700 arası
olsun ve 3.nesil işlemcinin nasıl garantisi oluyorÜrünlerin kutuları yok ama 2yıl garantisi varmış şimdi söyledi arkadaş.
Aynısını dedim fakat ürünler 0 ve garantileri var dedi bana.olsun ve 3.nesil işlemcinin nasıl garantisi oluyor
sorsana nereden almış çünki bilğim kadarıyla eski nesil olarak geçen işlemcilerde artık garanti desteği kalktıAynısını dedim fakat ürünler 0 ve garantileri var dedi bana.
Mahalle bilgisayarcısı büyük ihtimal aldığı yer
Ne mahalle bilgisayarcısı ?Aynısını dedim fakat ürünler 0 ve garantileri var dedi bana.
bilgisayarcı "bunun garantisi benim, bişey olursa bana getir" demiştir.Aynısını dedim fakat ürünler 0 ve garantileri var dedi bana.
sorsana nereden almış çünki bilğim kadarıyla eski nesil olarak geçen işlemcilerde artık garanti desteği kalktı
Tanıdık bilgisayarcı yakınından almış.Ne mahalle bilgisayarcısı ?
İzoly satış noktalarından almıştır.
2ay sonra pc bozulur kardeşim sen bunu alalı kaç ay oldu sen bozmuşsundur bunu der ve gönderirbilgisayarcı "bunun garantisi benim, bişey olursa bana getir" demiştir.
satarsa garanti dışı kalıyor yaniTanıdık bilgisayarcı yakınından almış.
daha kasaya bakmadan kullanıcı hatası2ay sonra pc bozulur kardeşim sen bunu alalı kaç ay oldu sen bozmuşsundur bunu der ve gönderir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satarsa garanti dışı kalıyor yani