Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Yok kaç stok var yok ne zaman biter arkadaşlar eğer buraya yazacağınıza girip sistemi almıyorsanız sonra gelip ağlamayın bu konu altında. 4 gün üst üste stok geldi artık alamayan kendi saflığından alamamıştır. İyi forumlar.
Katılıyorum, iyi yazmışsın

Sepet sayfasında adet kısmına atıyorum 30 yazın, yeşil onay butonuna bastığınızda gözüken stok gerçek stoktur. Şuan 20 stok var.

Edit: kaldı 19.

2.edit: kaldı 17

1622132968777.png

Aldığım halde 3 gündür ben de hala dek geliyorum cidden alamayanlar ayağınıza gelmicek beyler sistem ben ilk gün 6.5 saat beklemiştim.

11-12k bütçem var kasa için sizce Abdullah abi 3060 sistem çıkarır mı bu civarda ?

11-12k bütçem var kasa için sizce Abdullah abi 3060 sistem çıkarır mı bu civarda ?
reis bence al geç hem beklemezsin hem de pişman olma riskini 0 a indirirsin. Kalan parayı da ekipmana kıyarsın.

Katılıyorum. Şu piyasada biraz zor. Zira bu sistemi bile alıp anında sahibinden'e koyan fırsatçılar varken 3060 mining için güzel bir ekran kartı. Şuan bu sistemi de sen ben gibi mining ile pek işi olmayanlar için satıyorlar diye düşünüyorum.

Stok: 13

Kac gündür yaziyom alamayan varsa hala o sistem ana sayfada kaldığı sürece ara ara stok yine gelecek. Bugünde yetisemeyen olmamıştır heralde artik o kadar kaldı stokta

Geri