Kalıcı Ücretsiz World War Z - Figment - Tormentor X Punisher

PopsUncle

80+
Reaksiyon skoru
47
Epic Games'de bu hafta 3 yeni oyun daha ücretsiz.
İndirim 2 nisana kadar geçerli.

Sonraki hafta bu iki oyun ücretsiz olacak.
İndirim 2-9 nisan aralığında gerçekleşecek.

1 hafta önce world war z yi alsam mı diye düşünüyorum iyiki almamışım.
Ayrıca lara croft ve Tomb rider ücretsiz oldu.

ww z çok iyi ya hemem kaptım

World War Z'ye en çok sevinme nedenim "Çok Oyunculu" olması.

bende attım kütüphaneye war z yi, belki oynayırım, nerede beleş oraya yerleş :D.

Bugün 3'ten beri World War Z indiriyorum, saat 10 gibi bitti. Hevesle oyuna tıkladım, ha açılacak ha açıldı. Bam karşımda bir yazı, grafik kartı Direct X 11 desteklemiyor. Saf güç olarak yeterli bir kart, 720P En düşük ayarlarda 40-50 fps verebilirdi. Ama buradan anlıyoruz ki her şey güç değil, yazılım desteği de çok önemli :(
E8400-6GB ram-9800 GT

Bugün 3'ten beri World War Z indiriyorum, saat 10 gibi bitti. Hevesle oyuna tıkladım, ha açılacak ha açıldı. Bam karşımda bir yazı, grafik kartı Direct X 11 desteklemiyor. Saf güç olarak yeterli bir kart, 720P En düşük ayarlarda 40-50 fps verebilirdi. Ama buradan anlıyoruz ki her şey güç değil, yazılım desteği de çok önemli :(
E8400-6GB ram-9800 GT
vay be zamanın efsane kartı 9800 GT :). ben senin yerinde olsam nostalji oyunlar oynardım bazen fena sarıyorlar. eski laptobumda ben öyle yapıyorum mesela.

vay be zamanın efsane kartı 9800 GT :). ben senin yerinde olsam nostalji oyunlar oynardım bazen fena sarıyorlar. eski laptobumda ben öyle yapıyorum mesela.
Anca onları kaldırıyor.
Lolden çık gta:sa ya gir, ordan çık Vice City sonrasında cs:go filan :D

Anca onları kaldırıyor.
Lolden çık gta:sa ya gir, ordan çık Vice City sonrasında cs:go filan :D
Hikaye oyunları da oynıyabilirsin Call of Duty klasik çok oynadım dersen spec ops the line var metal gear solid serisi var mass effect var hitman vs. daha nicesi online oyun bir süre sonra taklit haline geldiği için sıkılabiliyor insan hikaye oynarsan daha cok zevk alırsın

Hikaye oyunları da oynıyabilirsin Call of Duty klasik çok oynadım dersen spec ops the line var metal gear solid serisi var mass effect var hitman vs. daha nicesi online oyun bir süre sonra taklit haline geldiği için sıkılabiliyor insan hikaye oynarsan daha cok zevk alırsın
Eski oyunlara para bayılmayı da pek sevmiyorum açıkçası. Tomb Raider çok istiyordum, bedava olunca hemen kaptım 2 günde bitirdim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,553
Üyeler
193,078
Son üye
KimYouShinnn
Geri