oyuna pusu atmışlar kanksMerhaba arkadaşlar RDR 2 de grafikler bulanmış gibi puslu gibi gözüküyor bunun sebebi nedir aceba
Blur açık olabilir ayrıca hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsun?Merhaba arkadaşlar RDR 2 de grafikler bulanmış gibi puslu gibi gözüküyor bunun sebebi nedir aceba
Merhaba arkadaşlar RDR 2 de grafikler bulanmış gibi puslu gibi gözüküyor bunun sebebi nedir aceba
Oyun öyle. Belki blur kapatırsan olur.Merhaba arkadaşlar RDR 2 de grafikler bulanmış gibi puslu gibi gözüküyor bunun sebebi nedir aceba
Senin sorunun texture'da değilmiş, pardon.TAA ayarını da açmayı unutma.
1440p ve 1080p de denedim ikisinde de aynı hocam hatta 1080p ye alınca piksellik artıyor oyunda ayarlar ise nvidia nın 1050 ti için önerdiği ayarları kullanıyorumBlur açık olabilir ayrıca hangi çözünürlükte hangi ayarlarda oynuyorsun?
Eskiden böyle değildi hocam ekran kartını değişince ayarlarıda değişti oyunun ve daha sonrasında da böyle olduOyun öyle. Belki blur kapatırsan olur.
Eskiden böyle değildi hocam ekran kartını değişince ayarlarıda değişti oyunun ve daha sonrasında da böyle oldu
oyunun çalıştığı çözünürlük ile monitörün çözünürlüğü aynı mı? oyun 1080p ve yukarısında mı çalışıyor?Merhaba arkadaşlar RDR 2 de grafikler bulanmış gibi puslu gibi gözüküyor bunun sebebi nedir aceba
motion blur. ama o sadece hareket halinde bulanık yapıyor diye biliyorum. dururken olmaması lazım.O dediğiniz ayar ne diye geçiyor hocam tam olarak, bulamadım da
Monitör 2k hocam oyunu da 2k da çalıştırıyorum aynı monitörü 1080p ye alıp oyunu da 1080p ye alıyorum yine aynı 980 ti ekran kartım varken böyle değildioyunun çalıştığı çözünürlük ile monitörün çözünürlüğü aynı mı? oyun 1080p ve yukarısında mı çalışıyor?