2.ele güvenmeli miyim?

asdkle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,444
2. el sistem alacağım uzaktan ve emin olmak istiyorum bir sıkıntı yaşamayacağıma. İlanda "Kasa 10 Aylıktır . Tüm parçaların kutuları ve garantisi vardır. Kasa toplamda Sadece fotoğraf çekmek ve test etmek amaçlı bilgisayar açılmıştır haricinde kullanılmamıştır." yazıyor güvenmeli miyim? Nelere dikkat etmeliyim? 3200g 16gb ram 2500tl ucuz geldi bi sakatlık olmasın

2. el sistem alacağım uzaktan ve emin olmak istiyorum bir sıkıntı yaşamayacağıma. İlanda "Kasa 10 Aylıktır . Tüm parçaların kutuları ve garantisi vardır. Kasa toplamda Sadece fotoğraf çekmek ve test etmek amaçlı bilgisayar açılmıştır haricinde kullanılmamıştır." yazıyor güvenmeli miyim? Nelere dikkat etmeliyim? 3200g 16gb ram 2500tl ucuz geldi bi sakatlık olmasın
Kargo ile alacaksan kesinlikle sahibindene ilan açtır. GET sistemiyle satın al. Problem yaşarsan iade edersin.

Tüm bu hikayenin yalan dolan olmadığına emin olmak istiyorsan ilk olarak disk çalışma saatine bak oradan belli olur zaten. Bazı akıllı vatandaşlarımız var belli olmasın diye sıfır disk takıyorlar :D. Onun haricinde garanti sorgula tüm parçalara stres testi yap.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,411
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri