Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
- Reaksiyon skoru
- 16,068
yok yani hangi oyun 600 demişsin ya, hepsini toplasan bile anca 600 oluyor anlamında yazmıştımBu oyunları Xbox'da oynayabiliyor musun?
yok yani hangi oyun 600 demişsin ya, hepsini toplasan bile anca 600 oluyor anlamında yazmıştımBu oyunları Xbox'da oynayabiliyor musun?
Ps'nin klasikleşmiş oyunlarını ortalama 70 TL'ye alıyorum 9 oyun alsam 630 TLyok yani hangi oyun 600 demişsin ya, hepsini toplasan bile anca 600 oluyor anlamında yazmıştım![]()
Ps fanboy kardeş şöyle diyim sana ps4 artık çöp bir konsol sende biliyorsun bunu ama inatla kabul etmiyorsun neyse arkadaş 30 fps oynamaya razıysa oynasın 1 2 özel oyununu sanki bütün hepsini ayıla bayıla oynayacakmış gibi özel oyun diyorsunuz hadi onuda geçtim eski nesil bir cihaz tamamiyle 2 tane oyun var siye o kadar para vermek akıl kârı mı sizce azıcık daha koy series s al bu yeni nesilde kafan rahat olsun 2k çözünürlükte 60 120 fps oyna diğer konularadq bakarsan Xbox ın yeni nesilde getirdiği teknolojiler çok fazla araştır forumda şimdi üşendiğim için yazmadım yada internete bak artı olarak Microsoft durmadan oyun stüdyoları satın alıyor siz sanıyormusunuz ki xboxa özel oyun çıkmayacak bu nesilde aşırı kaliteli oyunlar çıkacak zaten gamepass cabası yani PlayStation alıp paranı yazık etme 5 de alma oyunlar 80 euro artık ben 45 TL ye 3000 tane oyun oynarken sen bir oyuna 700 800 lira verecekmisin? bak şimdi aklıma geldi xbox ile steamde anlaşma yapıcak deniliyor yani Steam oyunlarında xboxa gelecek Zaten klavye mouse takılıyor GeForce now gibi bulut oyun sistemleri bağlanacak xboxaBu oyunları Xbox'da oynayabiliyor musun?
hiç noktalama olmadığı için bir yerden sonra yorulup bıraktım okumayı. sana şöyle cevap vereyim. ucuz oyun oynamak istiyorsan evet xbox mantıklı. gamepasse ne eklerlerse onu oynarsın. kaliteli oyun oynamak istiyorsan xboxun kendine özel ödüllü bir oyunu henüz yok. diğer firmaların kaliteli oyunlarına karşılık, ucuz oyunla rekabet ediyorlar. sen bu durumdan mutlu olabilirsin. herkes mutlu olacak diye bir şey yok. mesela ben pahalı da olsa kaliteli oyun oynamayı tercih ederim.Ps fanboy kardeş şöyle diyim sana ps4 artık çöp bir konsol sende biliyorsun bunu ama inatla kabul etmiyorsun neyse arkadaş 30 fps oynamaya razıysa oynasın 1 2 özel oyununu sanki bütün hepsini ayıla bayıla oynayacakmış gibi özel oyun diyorsunuz hadi onuda geçtim eski nesil bir cihaz tamamiyle 2 tane oyun var siye o kadar para vermek akıl kârı mı sizce azıcık daha koy series s al bu yeni nesilde kafan rahat olsun 2k çözünürlükte 60 120 fps oyna diğer konularadq bakarsan Xbox ın yeni nesilde getirdiği teknolojiler çok fazla araştır forumda şimdi üşendiğim için yazmadım yada internete bak artı olarak Microsoft durmadan oyun stüdyoları satın alıyor siz sanıyormusunuz ki xboxa özel oyun çıkmayacak bu nesilde aşırı kaliteli oyunlar çıkacak zaten gamepass cabası yani PlayStation alıp paranı yazık etme 5 de alma oyunlar 80 euro artık ben 45 TL ye 3000 tane oyun oynarken sen bir oyuna 700 800 lira verecekmisin? bak şimdi aklıma geldi xbox ile steamde anlaşma yapıcak deniliyor yani Steam oyunlarında xboxa gelecek Zaten klavye mouse takılıyor GeForce now gibi bulut oyun sistemleri bağlanacak xboxa
Alınır miss gibide özel oyunları var sırf TLOU için bile değer.Dostlar Playstation almak istiyorum ama alınır mı oyun fiyatları yüksek vs. ama güzelde oyunları var birde size sorayım dedim hazır ekran kartım bozulmuş iken
ps 4 pro alacağım30 FPS oynamak istersen alınır.
(PS4 Slim kullanıcısıyım)
Dostum özel oyunlara çok kafa takmıyorsan kesinlikle Xbox Series S al.ps 4 pro alacağım
ps4 pro bence fiyatını hakeden bir konsol değil. tavsiye etmem.ps 4 pro alacağım
banane bunlardan şimdi 2 3 tane oyun var işte hala ps savunuyorsun fanboy seni neyse arkadaş 2 tane oyunu 30 fps oynamak istiyorsa buyursun alsın ps4 ünü ama çok pişman olacaktır kesinlikle Xbox series s almadığı içinhiç noktalama olmadığı için bir yerden sonra yorulup bıraktım okumayı. sana şöyle cevap vereyim. ucuz oyun oynamak istiyorsan evet xbox mantıklı. gamepasse ne eklerlerse onu oynarsın. kaliteli oyun oynamak istiyorsan xboxun kendine özel ödüllü bir oyunu henüz yok. diğer firmaların kaliteli oyunlarına karşılık, ucuz oyunla rekabet ediyorlar. sen bu durumdan mutlu olabilirsin. herkes mutlu olacak diye bir şey yok. mesela ben pahalı da olsa kaliteli oyun oynamayı tercih ederim.
2013ten 2020ye kadar the game awards yılın oyunu ödülleri adayları.
Alıntıyı görüntüle