Bilmiyorum hocam.piyasadan anlayan başak kim var etiketliyim onu
Sahibinden veya let go ya bakarak aşağı yukarı kafanda fikir belirebilir.piyasadan anlayan başak kim var etiketliyim onu
Bence 4 - 5k arası iyidirRX 5600 XT Sapphire pulse ekran kartım var daha üst bir kart alıcağım içi satıcağım piyasayı fazla bilmiyorum ne kadara satabilirim KFG tam
birisi 7k teklfi etti yarın gelip satın alayım bugün karta eft olmuyor dedi fakat daha pahalıya satarsın diyenler var çok arada kaldım japonya dan ekran kartı almak da istiyorum ama stok yokbirisi o kartı 10 bin TL'ye satmıştı ama 7-8 iyi gibi
valla ben pek 2.el piyasasını bilmiyorum @Gizemss 10 k ya satmıştı o kartıbirisi 7k teklfi etti yarın gelip satın alayım bugün karta eft olmuyor dedi fakat daha pahalıya satarsın diyenler var çok arada kaldım japonya dan ekran kartı almak da istiyorum ama stok yokne yapacağım
7k iğidir daha pahalısına satabileceğini sanmıyorum yine de 8k dan ilana koyabilirsinbirisi 7k teklfi etti yarın gelip satın alayım bugün karta eft olmuyor dedi fakat daha pahalıya satarsın diyenler var çok arada kaldım japonya dan ekran kartı almak da istiyorum ama stok yokne yapacağım