Birdahaki Seneye LGSye gireceğim Taktik Verir Misiniz?

Yusufya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?

Tek taktik çalışmak başka çare yok ben bugün girdim ve hiç çalışmadım sende aynı hatayı yapma

çalışmayı salma 1 gün ara ver ama 2 güne uzatma sonra bir daha başlayamazsın

kanka ben sallamıştım zamanında zaten ortalama ile giricektik o sistem yeni çıkmıştı ortalamam da 80 idi anadoluya gittim

düzenli çalış yeter, bugünkü sınav gerçekten zordu özelikle matematik.

Günde 150-200 soru çöz sınava yaklaştkça günde 1-2 denem çöz paragraf çözmeyi unutma günlük 20-30 arası.

Hergün düzenli çalış. Nitelikli soru çöz ve bunlarda uzmanlaş. Stres yapma. Sosyal medya ve oyunları azalt. Kitap okuyarak okuma hızını ve okuduğunu anlama becerini geliştir.

1- Ortalama az etki ediyor diye notları salma
2- Temmuzdan itibaren hafiften konulara başla derim
3- Denemelere iyi hazırlan
4- Günlük soru çöz,özellikle yeni nesil ve paragraf soruları
5- Düzenli çalış,kitap oku
6- Örnek soruları çözebilirsin
7-Zamanını iyi kullan
8- Stres yapma

Başarılar

7.sınıfta 3070'e sahip olsam, kimse beni ders çalıştırtamazdı.

Annem lgsyi çok kafaya takıyor o yüzden çalışmalara yazdan sonra başlayacağım. Sizin verilecek taktiğiniz varmı?
Şimdiden de olsa çalışmaya başla. Ağustos ayında 30 40 soru ile çarpanlar ve katlar, mevsimler ve iklim gibi konulardan soru çöz. Okullar açıldığında yavaş yavaş arttırarak 240 soruya çıkarsın ve 2 ay kala denemeler olursun. En önemlisi sınava 3 kala sakın çalışma gez toz eğlen yoksa sınavda okuduğunu anlamayabilirsin. Ve bol bol kitap oku, kitap okuyan 1 0 önde olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,503
Üyeler
186,498
Son üye
Hüseyin Aslan
Geri