Mouse Aim Sorunu RDV2

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
benım mouse sorun var gibi ya RDV2 de mouse sabit tutarak bilekten sağ sola hızlıca çeviriyorum aim yukarı kayıyor bas baya valoranta denedım niye oluyo bu yardımcı olurmusunuz ilk defa böyle bir şey gördüm mousede bide kaliteli mouse de gördüm napmam gerek nasıl düzeltebilirim fln yardımcı olurmusunuz

benım mouse sorun var gibi ya RDV2 de mouse sabit tutarak bilekten sağ sola hızlıca çeviriyorum aim yukarı kayıyor bas baya valoranta denedım niye oluyo bu yardımcı olurmusunuz ilk defa böyle bir şey gördüm mousede bide kaliteli mouse de gördüm napmam gerek nasıl düzeltebilirim fln yardımcı olurmusunuz
sadece oyunda mı oluyor yoksa normalde de kaymalar mı var eğer öyleyse bi altını içini kontrol edin derim

bilemiyorum ama masada veya mausun alt kısmında kaymasına neden olan bir şey olabilir
mouse aşırı hafif alışamadım mouse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sensörü mü arızalı acaba ya iyi algılamıyormu acaba diye düşünüyorum

bilemiyorum ama masada veya mausun alt kısmında kaymasına neden olan bir şey olabilir
şuan mouse değiştim yine aynı ama bunda az gibi

mouse aşırı hafif alışamadım mouse

sensörü mü arızalı acaba ya iyi algılamıyormu acaba diye düşünüyorum

şuan mouse değiştim yine aynı ama bunda az gibi
mümkünse farklı bilgisayara takip dene

mümkünse farklı bilgisayara takip dene
sence pcede mı sorun var dersın suan dıger mouse dada oluyor

sence pcede mı sorun var dersın suan dıger mouse dada oluyor
okadar fazla degıl dusuncem sensor cok ıyı olmadıgından okadar az oluyor rdv2 baya ıyı sensoru var ama bısey varki oluyor bı yardım lazım ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri