Koltuk Önerisi (Tabure de olur)

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Bütçe
1000
Piyasasını bilmediğim için bütçe vermiyorum ama 1k geçmezse iyi olur
Böyle yumuşacık olsun popişim içinde kaybolsun istiyorum. geyming koltukları tahta gibiymiş gibi gözüktüğünden onlardan pek istemiyorum ama kullanıp da öneriyorsanız olabilir

Böyle yumuşacık olsun popişim içinde kaybolsun istiyorum. geyming koltukları tahta gibiymiş gibi gözüktüğünden onlardan pek istemiyorum ama kullanıp da öneriyorsanız olabilir
Knk o bütçeye en fazla müdür koltuğu olur oda terletir biraz daha bekle daha iyisini al

Oyuncu koltuğu olarak bu fiyat bandında Xprime ve Xrover bakabilirsin.

Reis istanbul anadolu yakasında oturuyor isen yer önerebilirim. 7 ay önce 700 TL'ye satın almıştım. Abimizin kendi üretimi. Gayet rahat sadece biraz zaman sonra oturuyoken azcık azcık aşağıya kayıyor sanki kolunu çekmişsin gibi. Tek sıkıntısı bu😄

Reis istanbul anadolu yakasında oturuyor isen yer önerebilirim. 7 ay önce 700 TL'ye satın almıştım. Abimizin kendi üretimi. Gayet rahat sadece biraz zaman sonra oturuyoken azcık azcık aşağıya kayıyor sanki kolunu çekmişsin gibi. Tek sıkıntısı bu😄
avrupa tarafındayım malesleef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,824
Üyeler
192,812
Son üye
K-Pax
Geri