(Çözüldü)Beyler Babamın Kalbi Sıkışıyor Korkuyorum Ne Yapmalıyım ?

Hocam ben size bir ilaç söylesem o ilacı alacak mısınız?(Hayır tabi ki de o yüzden doktora götürün bizim yapabileceğimiz bir şey yok)
Girme kardeşim o zaman
zorla mı soktular konuya seni?

Babamın çok üzüldüğünde yada kötü bir şey olduğunda kalbi sıkışır,bu aylardır olmamıştı ama bugün daha yeni tekrar oldu,kardeşimin lgsden düşük aldığı için olduğunu düşünüyorum.Korkmaya başladım kötü bir şey olacak diye.Bu kalp sıkışıklığına ne iyi gelir bilen biri yazabilirmi ?,Sigara falan hiç bir şey içmez.

Babanın her gün en az 5 km yürüyüş yapması gerek. Bunu yapmazsa rahatsızlıgı geçmez.

Tanıdıgım kalp krizi geçiren bir amca var arkadasımın babası biz senelerdir her aksam parkta yürüyüş yapardık bu adamla. Bu adamın neden yürüdügü konusu açılmıştı anlatmıştı neden her aksam yürüdügünü. Sigara çok içermiş günde 1 paket belki en az bir gün kalp krizi geçirmiş sonra sigarayı bırakmak zorunda kalmış ve tedavileri atlattıktan sonra yürüşeye başlamış her gün 5-6 km en az yürüyor eve gidene kadarda 1 km günlük en kötü ortalama 6-7 km yürüyüş yapıyordu. Doktora gitmiş muayene için doktor bu amcaya demiş ne yapıyorsun nasıl besleniyorsan öyle devam et çok iyisin. Yani bu adam yürüyüş yapmasa doktor belki durumun idare eder diyecekti. Yürüyüşün önemi çok büyük.

Edit: doktora mutlaka git ama anlattıgım örnegin önemi çok büyük yürüyüş çok önemli.

Babamın çok üzüldüğünde yada kötü bir şey olduğunda kalbi sıkışır,bu aylardır olmamıştı ama bugün daha yeni tekrar oldu,kardeşimin lgsden düşük aldığı için olduğunu düşünüyorum.Korkmaya başladım kötü bir şey olacak diye.Bu kalp sıkışıklığına ne iyi gelir bilen biri yazabilirmi ?,Sigara falan hiç bir şey içmez.
Genetik olabilir yaş ilerlemiş olabilir. Zaman kaybetmeden hastaneye gidilmesi gerek...

babamda da var sakinleştirici içiyor hap olarak eğer kötü bir şey olunca direk içiyor ve hiç bir şey olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,122
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri