Minecraft Aksolotl Bulamıyorum

Dipsy

80+
Reaksiyon skoru
8
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, bizim 2-3 kişi ile oynadığımız bir Minecraft Serverimiz var ve bu server da uzun zamandır oynuyoruz. Bugün 1.16.5'den 1.17'ye taşıdım ve Aksolotl aramaya başladım fakat her ne yaparsam yapayım bulamadım? Kanyonlara girdim yok, madenlere girdim yok. Nerede bulabilirim? Çok mu nadirler? (Ayrıca bulmak için 5-10k blok gittim hala bulamadım.)

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
1623267672440.png

Yanlış biliyormuşum düzenledim.

Evet bende merak ediyorum sanırım mağaralarda çıkıyor

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, bizim 2-3 kişi ile oynadığımız bir Minecraft Serverimiz var ve bu server da uzun zamandır oynuyoruz. Bugün 1.16.5'den 1.17'ye taşıdım ve Aksolotl aramaya başladım fakat her ne yaparsam yapayım bulamadım? Kanyonlara girdim yok, madenlere girdim yok. Nerede bulabilirim? Çok mu nadirler? (Ayrıca bulmak için 5-10k blok gittim hala bulamadım.)
Bugün her adım attığım yerden çıktılar 3 kovam var ama almadan da duramıyorum aşırı tatlılar

mağara kenarında olan büyük su yarık deniz gibi yerleri varya madenlerin orda çıkyıyor denizlerde okaynusların oralarda

Nerelerde dolaştınız? Hangi katman? Hangi biyom? Biraz bilgi verebilir misiniz, çok fazla aradım bulamadım da. Acaba Java sürümü kullandığım için olabilir mi?
Valla köyün yanında güzel bir maden vardı yarık mağara gibi yerlerde çıkıyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nerelerde dolaştınız? Hangi katman? Hangi biyom? Biraz bilgi verebilir misiniz, çok fazla aradım bulamadım da. Acaba Java sürümü kullandığım için olabilir mi?
Ordaki akar sulardavardı

Javada nasıl 1.16.5 serverını 1.17ye taşıdınız benim de serverım var ama nasıl taşıyacağımı bilmiyorum

Geri