Tolgax güneş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 626
Arkadaşlar merhaba kardeşim için hastaneden randevu aldım 182 yi arayarak ama saatini unuttum şimdi arıyınca direk kapanıyor sorun var randevu da bugün napcam ?
Dakikan bitmiş olabilir aklıma başka bir şey gelmiyorArkadaşlar merhaba kardeşim için hastaneden randevu aldım 182 yi arayarak ama saatini unuttum şimdi arıyınca direk kapanıyor sorun var randevu da bugün napcam ?
İmkansız diğer telefonlar üzerinden de denedim ondada arıyınca kapanıyor.Dakikan bitmiş olabilir aklıma başka bir şey gelmiyor
O zaman aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef,İmkansız diğer telefonlar üzerinden de denedim ondada arıyınca kapanıyor.
Şu an covid aşısına çok fazla yoğun istek olduğundan 182ye ulaşamaması normal.O zaman aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef,
Belki telefonların çekmediği biryerde oturuyor olabilirsiniz.
Annem daha yeni konuşuyordu bugün randevu yapmıyorlarmış.Şu an covid aşısına çok fazla yoğun istek olduğundan 182ye ulaşamaması normal.
Önerim mhrs sisteminden bakmasıdır.
Mhrs uygulamasından bakabilirsin aktif randevuların orda gözüküyordur.Arkadaşlar merhaba kardeşim için hastaneden randevu aldım 182 yi arayarak ama saatini unuttum şimdi arıyınca direk kapanıyor sorun var randevu da bugün napcam ?
Kardeşim 18 yaşından küçük nasıl bakıcamMhrs uygulamasından bakabilirsin aktif randevuların orda gözüküyordur.