oyunlarda mesela lol gibi düşük bir oyunda bile %80 felan kullanıyor buda kasmaya neden oluyor normalde 70-80fps alıyorum bir anda 50-60 a düşüyor sıkıntı oluyorİşlemciyi neden 100% Çalıştırmak istiyorsun?
sistem özelliklerini belirtoyunlarda mesela lol gibi düşük bir oyunda bile %80 felan kullanıyor buda kasmaya neden oluyor normalde 70-80fps alıyorum bir anda 50-60 a düşüyor sıkıntı oluyor
işlemci kullanımının artması fps i arttırmazki ekran kartıda önemli fps almakta termal macun ve fan temizliği yapsan yeterlioyunlarda mesela lol gibi düşük bir oyunda bile %80 felan kullanıyor buda kasmaya neden oluyor normalde 70-80fps alıyorum bir anda 50-60 a düşüyor sıkıntı oluyor
PC özellikler: 4gb ddr2 RAMsistem özelliklerini belirt
ısılar normal 45 derece falan oluyoişlemci kullanımının artması fps i arttırmazki ekran kartıda önemli fps almakta termal macun ve fan temizliği yapsan yeterli
normal düşmesiPC özellikler: 4gb ddr2 RAM
AMD athlon x2 245 2.9ghz
AMD radeon r5 230 2gb ekran kartı
120gb SSD
500gb harddisk
windows 10 pro
İşlemcinin yüksek kullanılmasıyla fps ne alakası var ?PC özellikler: 4gb ddr2 RAM
AMD athlon x2 245 2.9ghz
120gb SSD
500gb harddisk
windows 10 pro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ısılar normal 45 derece falan oluyo
neden ki lolün en düşük sistem özelliklerine baktığımda 2gb ram istiyo mesela ekran kartı 2gb sadece 160 mb kullanıyo anlamış değilimnormal düşmesi
termal macul değiştirneden ki lolün en düşük sistem özelliklerine baktığımda 2gb RAM istiyo
ısınma yok en fazla 45 derece gördümtermal macul değiştir
Dostum senin zaten ekran kartın düşük bir ekran kartı bende lol oynayan birisi olarak raminde az kalıyor kasamaya o da yola açar ekran kartını r7 240 yapabiliyorsan iyi olur raminide 6 veya 7 yaparsan rahatlıyacağını düşünüyorum benPC özellikler: 4gb ddr2 RAM
AMD athlon x2 245 2.9ghz
120gb SSD
500gb harddisk
windows 10 pro
ısılar normal 45 derece falan oluyo
işlemcide sorun var %100 kullanılsa bile ekran kartı hep %70 %80 de falan kalıyor draboğaz oluyord
Dostum senin zaten ekran kartın düşük bir ekran kartı bende lol oynayan birisi olarak raminde az kalıyor kasamaya o da yola açar ekran kartını r7 240 yapabiliyorsan iyi olur raminide 6 veya 7 yaparsan rahatlıyacağını düşünüyorum ben