Sınırsız ban yiyen üyelerin profilleri neden silinmiyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çöp konular açılırsa çöp olur.
Dostum boş yapıyorsun lütfen konudan uzaklaşır mısın kimse senin bu "toxic" fikirlerini umursamıyor ve rahatsız oluyorlar konuyu daha fazla uzatma yoksa yetkili etiketlemek veya şikayet etmek zorunda kalıcaz 1 defa fikrini söyledin ve gerçekten içi boş konuşuyorsun

Sınırsız ban yani "perma" yiyen üyelerin profilleri silinmiyor ve bu kirlilik yaratıyor eğer böyle bir eklenti var ise aktif edilmesi mümkün müdür ?

Hem bu şekilde forumda yapılan işlem kısmen azalacağı için forumu yavaş çalışan arkadaşlara katkı sağlar.
1 yılda yüzlerce birikmiştir. Hangi birini temizlemeye uğraşacaklar. Verdiğin öneri güzel ona bir şey demiyorum.

Abdullah abi ile psu hakkında konuşuyorlardı galiba birbirlerinede ters düşünce abdullah abi perma atmış galiba. Sonra nasıl 1 aya çevirtmiş onu @cfranko bilir.
Eğer mesala direk verilerini silsedi geri nasıl 30 gün yapıcaktı ? Emekler çöp olcaktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bellirli bir süre sonra silinebilir mesela perma yer 2 hafta sonra hesap tamamen silinir
Buda mantıklı.

Abdullah abi ile psu hakkında konuşuyorlardı galiba birbirlerinede ters düşünce abdullah abi perma atmış galiba. Sonra nasıl 1 aya çevirtmiş onu @cfranko bilir.
Eğer mesala direk verilerini silsedi geri nasıl 30 gün yapıcaktı ? Emekler çöp olcaktı.
hocam zaten veriler değil hesaplar silinsin eğer haksız ban varsa geri açılsın hesaplar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buda mantıklı.
Bu mesela saçma tabi burada senin anlattığına ve detaylara girmeden yargılıyorum ben seninle kavga etsem sırf benden yetkilisin diye perma atıcaksan yetki üstünlüğün kullanıp bu forumda durmanın bir anlamı olmaz ama arada küfür, hakaret vs olaylar geçtiyse bilemem başta da belirttiğim gibi senin anlattığı olaya göre yargılıyorum şuan

Birisi daha böyle bir öneri sunmuştu. İnsanlık dışı diyip kabul edilmemişti be gerçekten insanlık dışı.

hocam zaten veriler değil hesaplar silinsin eğer haksız ban varsa geri açılsın hesaplar
Hesabın silinmesi demek verilerin silinmesi demektir. Hesabı sil derken ban yemeyen üyeler onu göremezsin diyorsun galiba ? fakat şöyle bir şey var verileri silmedikten sonra bir faydası olmaz sunucuya.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri