Evet yakında üniversite ye geçiceğim benim için taşınabilir olması gerekiyormasaüstü neden almıyorsun üniversite için mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7200 TL böyle var eğer 8 gb ram daha eklersen 16 gb ram olur 7.698,00 TL![]()
Abra A5 V16.5 15.6" Oyun Bilgisayarı
www.monsternotebook.com.tr
o zaman bunu al daha yenilemeye gerek kalmaz istersen arada oyun da oynayabilirsin gtx 1650 benim için bayağı güçlüEvet yakında üniversite ye geçiceğim benim için taşınabilir olması gerekiyor
Lütfen yanlış bilgi verme 1650 güçlü bir kart değil.o zaman bunu al daha yenilemeye gerek kalmaz istersen arada oyun da oynayabilirsin gtx 1650 bayağı güçlü
benim için güçlüLütfen yanlış bilgi verme 1650 güçlü bir kart değil.
(Yani güncel iyi grafikli yeni nesil oyunları low-medium arasında 50 55 FPS lerde oynamak senin için bayağı güçlü oluyorsa orasını bilemem)
adam zaten üni içini stiyormuş açarsa gta5 csgo falan oynar diye tahmin ettim rahat kaldırırLütfen yanlış bilgi verme 1650 güçlü bir kart değil.
(Yani güncel iyi grafikli yeni nesil oyunları low-medium arasında 50 55 FPS lerde oynamak senin için bayağı güçlü oluyorsa orasını bilemem)
Hocam onları rahat kaldırır ama yorumunuzun sonuna benim için güçlü yazsanız daha iyi olur çünkü kart güçlü değil.benim için güçlü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adam zaten üni içini stiyormuş açarsa gta5 csgo falan oynar diye tahmin ettim rahat kaldırır