YKS'ye son 3 gün kaldı

KaganKK06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,888
Evet bugünü de saymazsak üç gün kaldı.İnşallah artık böyle bir konu açmam Allah izin verirse 🙃(Sınav iyi geçerse ana konu açmayı düşünebilirim,aday olarak).Artık zaman kalmadı bile artık sınav için ne bir cumartesi-pazar-pazartesi günü hiçbiri kalmadı.Artık ne veya neler yapılabilir?(Son Tekrar videoları dışında)Ve şimdiden bende dahil olmak üzere sınava girecek herkese başarılar :),Allah yardımcımız olsun.

Evet bugünü de saymazsak üç gün kaldı.İnşallah artık böyle bir konu açmam Allah izin verirse 🙃(Sınav iyi geçerse ana konu açmayı düşünebilirim,aday olarak).Artık zaman kalmadı bile artık sınav için ne bir cumartesi-pazar-pazartesi günü hiçbiri kalmadı.Artık ne veya neler yapılabilir?(Son Tekrar videoları dışında)Ve şimdiden bende dahil olmak üzere sınava girecek herkese başarılar :),Allah yardımcımız olsun.
Forumda dolaşma bence. Ne de olsa hayatını belirleyecek sınava 3 gün kalmış. Konu tekrarı yap, paragraf çöz, kitap oku, Dinlen.

Son 1 hafta çalışmayı doğru bulmuyorum. Ufak tekrarlar dışında ders çalışmak gerçekten saçma geliyor. Zaten hazır olan adamın son hafta çalışmasına gerek yoktur. Ufak tekrarlar ile dinlenmeli ve kendini psikolojik olarak hazırlamalıdır. Rahatlamalıdır, gezmelidir. Bu benim şahsi fikrim tabii ki.

5 Dakikada YKS

Ne de olsa hayatını belirleyecek sınava 3 gün kalmış.
Çok sığ bir düşünce.
İyi üniversitede okuyan bir insan hayatını mükemmel bir şekilde geçirecek diye bir şey yok aynı şekilde üniversite okumayan yada kötü bir üniversitede okuyanda hayatı boyunca kadar hiçbir işe yaramaz biri olacak diye bir şey de yok.

abooo sıra bana geldi yaw 12. sınıf oldum

3 günde fonksiyon, kümeler ve istatistik bitermi arkadaşlar :D

Çok sığ bir düşünce.
İyi üniversitede okuyan bir insan hayatını mükemmel bir şekilde geçirecek diye bir şey yok aynı şekilde üniversite okumayan yada kötü bir üniversitede okuyanda hayatı boyunca kadar hiçbir işe yaramaz biri olacak diye bir şey de yok.
Seninki de bayağı geniş bir düşünceymiş aferim. Şimdi bu adam üniversiteyi kazanırsa başka bir hedef doğrultusunda ilerleyecek ve 40 yıl boyunca başka bir işle uğraşacak belki. Üniversite kazanamazsa da 40 sene boyunca tamamen başka bir meslekle uğraşmış olacak. Hayatını belirliyor.

Geri