CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki kodu yazın. Onarım işlemi başlayacak. Diskin düzelmesi lazım bu işlemden sonra.Dosya boyutu 3mb dan fazla olduğundan atamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?Selamlar d diskine erişilmiyor diye hata alıyorum içindeki dosyalar önemli bicimlendirmek istemiyorum nasıl dosyaları alabilirimAlıntıyı görüntüle
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
CMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki kodu yazın. Onarım işlemi başlayacak. Diskin düzelmesi lazım bu işlemden sonra.Dosya boyutu 3mb dan fazla olduğundan atamıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah brom oldu bazı dosyaları kurtardim tabii ne kadar kullanır durumda bilemiyorumCMD'yi yönetici olarak açıp aşağıdaki kodu yazın. Onarım işlemi başlayacak. Diskin düzelmesi lazım bu işlemden sonra.
chkdsk /f D:
Rica ederim. Dosyaları kurtar daha sonra o bölümü biçimlendir bir daha olmasın diye. D bölümüne isim verirken Türkçe karakter kullanma.Eyvallah brom oldu bazı dosyaları kurtardim tabii ne kadar kullanır durumda bilemiyorum