coca cola lime xbox gamepas?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
940
yanlış yazmış olabilirm kusura bakamayın

bana xbox game pas lazım 30 tl ye alıcaktım ama böyle bişe duydum nedir nasıl dır bu şey coca coal lime nerde satılır

yanlış yazmış olabilirm kusura bakamayın

bana xbox game pas lazım 30 TL ye alıcaktım ama böyle bişe duydum nedir nasıl dır bu şey coca coal lime nerde satılır
bakkalda falan vardır hocam daha daha uygulamasından direk kod alıp bir kod kullan seçeneğine tıklıuorsunuz

bakkalda falan vardır hocam daha daha uygulamasından direk kod alıp bir kod kullan seçeneğine tıklıuorsunuz
bu xbox game pasi duydumda araştıramdım anladığım kadarıyla crysis 1 2 falan ücretsizmi oynanıyor ?

Neredeyse her Migros da satılıyor. Kapaktaki kodu Daha Daha uygulamasına yazarak istediğiniz ödülü seçiyorsunuz (500 mb İnternet vs de seçebilirsiniz.)

evet hocam yaklaşık 450 oyun var içinde
bu xbox game pas ile forza horizon 4 çevrimiçi oynayabiliyoz mu steamda hwid ban yedim de sistemden deneme yanılma yöntemiyle hangi parçaya ban yediğimi bulucam eğer çevrimiçi oynayabiliyosak

bu xbox game pas ile forza horizon 4 çevrimiçi oynayabiliyoz mu steamda hwid ban yedim de sistemden deneme yanılma yöntemiyle hangi parçaya ban yediğimi bulucam eğer çevrimiçi oynayabiliyosak
oynanabiliyor hocam normal standart versiyon forza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri