bakkalda falan vardır hocam daha daha uygulamasından direk kod alıp bir kod kullan seçeneğine tıklıuorsunuzyanlış yazmış olabilirm kusura bakamayın
bana xbox game pas lazım 30 TL ye alıcaktım ama böyle bişe duydum nedir nasıl dır bu şey coca coal lime nerde satılır
bu xbox game pasi duydumda araştıramdım anladığım kadarıyla crysis 1 2 falan ücretsizmi oynanıyor ?bakkalda falan vardır hocam daha daha uygulamasından direk kod alıp bir kod kullan seçeneğine tıklıuorsunuz
evet hocam yaklaşık 450 oyun var içindebu xbox game pasi duydumda araştıramdım anladığım kadarıyla crysis 1 2 falan ücretsizmi oynanıyor ?
bu xbox game pas ile forza horizon 4 çevrimiçi oynayabiliyoz mu steamda hwid ban yedim de sistemden deneme yanılma yöntemiyle hangi parçaya ban yediğimi bulucam eğer çevrimiçi oynayabiliyosakevet hocam yaklaşık 450 oyun var içinde
Oyananıyor.bu xbox game pas ile forza horizon 4 çevrimiçi oynayabiliyoz mu steamda hwid ban yedim de sistemden deneme yanılma yöntemiyle hangi parçaya ban yediğimi bulucam eğer çevrimiçi oynayabiliyosak
teşekkürlerOyananıyor.
bu xbox game pasi duydumda araştıramdım anladığım kadarıyla crysis 1 2 falan ücretsizmi oynanıyor ?
oynanabiliyor hocam normal standart versiyon forzabu xbox game pas ile forza horizon 4 çevrimiçi oynayabiliyoz mu steamda hwid ban yedim de sistemden deneme yanılma yöntemiyle hangi parçaya ban yediğimi bulucam eğer çevrimiçi oynayabiliyosak
120-150 yakın oyun ücretsiz + bu oyunlar popüler oyunlar forza gibibu xbox game pasi duydumda araştıramdım anladığım kadarıyla crysis 1 2 falan ücretsizmi oynanıyor ?