SelimAkoguz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
ben atacağım size gelişmeleri söylerim bana cevap verirse siz de yazınSabah mail gelmezse kazandınız diye boşuna mesaj atmayacağım ben.
ben atacağım size gelişmeleri söylerim bana cevap verirse siz de yazınSabah mail gelmezse kazandınız diye boşuna mesaj atmayacağım ben.
evthocam şapka alırken maile kazandınız yazısı gelmiş miydi?
Tamamdır teşekkür ederim.ben atacağım size gelişmeleri söylerim bana cevap verirse siz de yazın
bu klavyedede geldi mi kazandınız yazısı
ben şapkayı vpn ile kazanmıştımVpn ile kazananlara hediye gönderirler mi ?
evtbu klavyedede geldi mi kazandınız yazısı
Tebrikler maili gelmiş miydi peki ?ben şapkayı vpn ile kazanmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evt
uygulamadan ekran görüntüsü alıp orda yazan numaraya kendi e posta adresimi gönderdim kontrolleri onlar yaptıHocam
Hocam size kazandınız maili gelmiş miydi?
orda yazan numaraya kayıt olduğun e posta adresini wp üzerinden mesaj atGerçekten gelmiş detaylı anlatırmısınız?
Alttaki çıktı ama gelecek mi?
bana gelmedi kazandınız yazısı yine de verirler umarımben şapkayı vpn ile kazanmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evt
bu klavyedede geldi mi kazandınız yazısı
bana klavye çıktı ve hemen mail geldi wpden yazdım bakarlar umarımSabah mail gelmezse kazandınız diye boşuna mesaj atmayacağım ben.
İnca yeni bir uygulama çıkarmış bu uygulama ile bedava ürünler kazanabilirsiniz
mantığı basit çarkı döndürüyoruz şansımıza ne çıkarsa uygulama şu anda sadece android'de var ve sadece apk olarak indirilebiliyor google play'de onay sürecinde bazı arkadaşlar farklı telefonlardan yapmayı denemiş ama olmamış sebebi şunlar olabilir konumdan cihazdan bağlı olduğumuz internetden ip'den vb. şeylerden anlıyor olabilirler. haftada 1 kere çevirme hakkımız var arkadaşlar yan hesapla falan yapmayın zaten haftada 1 hakkımızı var bu güzel kampanyayı çöp etmiyelim.
bu bilgiyi benimle paylaştığı için Arda Kuğu'ya Teşekkür Ederim.
İndirme linki=https://incateknoloji.com/sanscarki.apk
Alıntıyı görüntüleInca Şans Çarkı, Android işletim sistemleri için yayınlandı
Inca Şans Çarkı, Android işletim sistemleri için yayınlandı. Uygulama henüz Google Play Market için onay sürecindedir. Onay süreci bitene kadar beta sürümünü kullanabilirsiniz.www.incatech.net
uygulamadan ekran görüntüsü alıp orda yazan numaraya kendi e posta adresimi gönderdim kontrolleri onlar yaptı
orda yazan numaraya kayıt olduğun e posta adresini wp üzerinden mesaj at