Neler Yeni

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Squex

80+ Silver
1 tane daha çıkardım 451 onu da isteyeceğim :D

Squex

80+ Silver
Yeni hesapla mı yapıyorsun bana doğrulama maili gelmiyor
evt her denedikten sonra tempmail ile yeni mail alıyorum ve vpn aç kapa yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada bazı maillere onay gelmiyor o yüzden yeniden tempmail açıyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
evt her denedikten sonra tempmail ile yeni mail alıyorum ve vpn aç kapa yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

arada bazı maillere onay gelmiyor o yüzden yeniden tempmail açıyorum
Hocam şu işi detaylı anlatsan bizde nasiplensek

Squex

80+ Silver
Hocam şu işi detaylı anlatsan bizde nasiplensek
hocam şimdi buradan mail aldım ben https://temp-mail.org/tr sonra hesap oluşturdum inca çarkdan sonra bir kere giriş yaptım mailini onayla bildirimi geliyor sonra tempmailden mail kutuna bakıyorsun eğer gelmişse onay maili onaylıyorsun gelmemiş ise başka tempmail açıp yeniden inca hesabı oluşturuyorsun mail gelen hesap gelene kadar deniyorsun sonra hesabı onayladıktan sonra bir kere vpn olmadan deniyorsun çevirecek mi diye çevirmezse vpn açıp deniyorsun ve genelde çeviriyor ama bu telefonda oluyor ben bilgisayarda vpn ile de yapamadım yani telden yapacağız bu işlemleri.

JellyBuM

80+
7 kez falan çevirdim sonunda çıktı.😅
Screenshot_2021-06-27-00-42-51-394_io.kodular.inca_teknoloji.IncaSansCarki.jpg

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Selim
Klavye gelenler heyecanlanmasın. İlk önce mailinize bakınız kazandınız diye geldi mi gelmediyse yanlışıkla klavye çıkmıştır

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam şimdi buradan mail aldım ben https://temp-mail.org/tr sonra hesap oluşturdum inca çarkdan sonra bir kere giriş yaptım mailini onayla bildirimi geliyor sonra tempmailden mail kutuna bakıyorsun eğer gelmişse onay maili onaylıyorsun gelmemiş ise başka tempmail açıp yeniden inca hesabı oluşturuyorsun mail gelen hesap gelene kadar deniyorsun sonra hesabı onayladıktan sonra bir kere vpn olmadan deniyorsun çevirecek mi diye çevirmezse vpn açıp deniyorsun ve genelde çeviriyor ama bu telefonda oluyor ben bilgisayarda vpn ile de yapamadım yani telden yapacağız bu işlemleri.
Çok teşekkürler hocam

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
1545456.PNG
saasxsaax.PNG

pillerin olduğu yer biraz ezilmiş kutuda ama çok da önemli bir şey değil boşmuş o kısım muase çok hafif tıklama sesi yok ama ekranda yavaş kayıyor. Az önce tekrar çark çevirdim boş çıktı

Top Bottom