Wedi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 3,939
Hemen geliyor normalde.Arkadaşlar doğrulama maili kaç dakika içinde geldi? Hem gmail hem de hotmail hesaplarım ile denedim fakat gelmiyor e-posta.
Hemen geliyor normalde.Arkadaşlar doğrulama maili kaç dakika içinde geldi? Hem gmail hem de hotmail hesaplarım ile denedim fakat gelmiyor e-posta.
Yeni hesapla mı yapıyorsun bana doğrulama maili gelmiyor1 tane daha çıkardım 451 onu da isteyeceğim![]()
evt her denedikten sonra tempmail ile yeni mail alıyorum ve vpn aç kapa yapıyorumYeni hesapla mı yapıyorsun bana doğrulama maili gelmiyor
Hocam şu işi detaylı anlatsan bizde nasiplensekevt her denedikten sonra tempmail ile yeni mail alıyorum ve vpn aç kapa yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arada bazı maillere onay gelmiyor o yüzden yeniden tempmail açıyorum
hocam şimdi buradan mail aldım ben https://temp-mail.org/tr sonra hesap oluşturdum inca çarkdan sonra bir kere giriş yaptım mailini onayla bildirimi geliyor sonra tempmailden mail kutuna bakıyorsun eğer gelmişse onay maili onaylıyorsun gelmemiş ise başka tempmail açıp yeniden inca hesabı oluşturuyorsun mail gelen hesap gelene kadar deniyorsun sonra hesabı onayladıktan sonra bir kere vpn olmadan deniyorsun çevirecek mi diye çevirmezse vpn açıp deniyorsun ve genelde çeviriyor ama bu telefonda oluyor ben bilgisayarda vpn ile de yapamadım yani telden yapacağız bu işlemleri.Hocam şu işi detaylı anlatsan bizde nasiplensek
Çok teşekkürler hocamhocam şimdi buradan mail aldım ben https://temp-mail.org/tr sonra hesap oluşturdum inca çarkdan sonra bir kere giriş yaptım mailini onayla bildirimi geliyor sonra tempmailden mail kutuna bakıyorsun eğer gelmişse onay maili onaylıyorsun gelmemiş ise başka tempmail açıp yeniden inca hesabı oluşturuyorsun mail gelen hesap gelene kadar deniyorsun sonra hesabı onayladıktan sonra bir kere vpn olmadan deniyorsun çevirecek mi diye çevirmezse vpn açıp deniyorsun ve genelde çeviriyor ama bu telefonda oluyor ben bilgisayarda vpn ile de yapamadım yani telden yapacağız bu işlemleri.
Maile kazandınız bilgisi gelmezse gelmiyor mu bana da klavye çıktı boşuna sevinmeyeyim o zaman.Klavye gelenler heyecanlanmasın. İlk önce mailinize bakınız kazandınız diye geldi mi gelmediyse yanlışıkla klavye çıkmıştır
ben öyle biliyorum ama sen yine de yaz whatsapp destek hattına ben de yazacağım "bana da gelmedi mail"Maile kazandınız bilgisi gelmezse gelmiyor mu bana da klavye çıktı boşuna sevinmeyeyim o zaman.