Margot Robbie
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 61,531
Çok fark var. Aldığına değer. 2 map ve bir ton araç. Vip üyelik falan filan.
Çok fark var. Aldığına değer. 2 map ve bir ton araç. Vip üyelik falan filan.
Witcher 3 Ve Fh4 Güzel Seçim. İyi OyunlarWitcher3 var Fh4 alacağım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
3ünün farkları ne?
Bencede onu alın.67Tl likte baya extra şey var 67Tl liği alıcam o zaman.
Bugünde birini hatasından döndürdük çok şükür. Güzel tercih. Güle güle oyna .d67Tl likte baya extra şey var 67Tl liği alıcam o zaman.
hakket o kadar fark ediyor mu standart alacaktım 2 broken fang kasası satıp ultimate alayı o zamanBugünde birini hatasından döndürdük çok şükür. Güzel tercih. Güle güle oyna .d
Ultimate al imkanın varsa tabi ki fark ediyor. Standart alıp oynarsan eğer Ultimate almadığına pişman olabilirsin bir zaman sonra.hakket o kadar fark ediyor mu standart alacaktım 2 broken fang kasası satıp ultimate alayı o zaman
net ultimite almalısın.hakket o kadar fark ediyor mu standart alacaktım 2 broken fang kasası satıp ultimate alayı o zaman
Bugünde birini hatasından döndürdük çok şükür. Güzel tercih. Güle güle oyna .d
Şimdi bendede 25-30Tl eden cs:go eşyaları var oynaya oynaya kazandım bu steam hesabına hiç para yatırmadım 50TL yatırıp 5Dolar kilidini aşarsam direkt eşyalarımı topluluk pazarında satışa çıkartabiliyormuyum?Bencede onu alın.
Evet. direk çıkartabilirsiniz.Şimdi bendede 25-30Tl eden cs:go eşyaları var oynaya oynaya kazandım bu steam hesabına hiç para yatırmadım 50TL yatırıp 5Dolar kilidini aşarsam direkt eşyalarımı topluluk pazarında satışa çıkartabiliyormuyum?
Klavye ile pek saracağını düşünmüyorum ben controller ile oynadım 25-30 saat sonrası sarmadı beni r6 alabilirsin eğer bi takımın varsa hele çok sararFH4 Ve Rainbow düşünüyorum hangisini alayım sence? Fh alırsam klavye ile oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye ile oynayacağım sence sararmı?