whitewalker387
80+
- Reaksiyon skoru
- 86
Görev yöneticisinde ekran kartı 3D kullanımı yüzde yüz oluyor. PC yok oluyor fare bile kontrol edilmiyor. Her şey kasıyor. Ne yapmalıyım?
Evet masaustunde bostayken bile oluyor. 2080super ekran kartim 7 3700x işlemcim varPC boştayken mi oluyor bu %100 kullanım?
Ayrıca ekran kartı ne?
Boştayken görev yöneticisinin bir ss'ini atar mısınız?Evet masaustunde bostayken bile oluyor. 2080super ekran kartim 7 3700x işlemcim var
hocam baktım masaüstü pencere yönetici arada çok yükseliyorBoştayken görev yöneticisinin bir ss'ini atar mısınız?
SS atar mısınız demiştim ama neyse.hocam baktım masaüstü pencere yönetici arada çok yükseliyor
Direkt format atın arkadaşın dediği gibi mining virüsü olabilir. Hatta kapattıktan sonra fişi çekin en yakın zamandada format atın.hocam baktım masaüstü pencere yönetici arada çok yükseliyor
Markası nedir? Nvidiamı?tarattım bir şey çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir sitede şöyle yazıyor '' Masaüstü Pencere Yöneticisi işleminin kendisi resmi bir Windows bileşenidir. Bir virüsün gerçek süreci kendi başına bir yürütülebilir dosya ile değiştirmesi mümkün olsa da, bu pek olası değildir. Emin olmak istiyorsanız, işlemin temelini oluşturan dosya konumunu kontrol edebilirsiniz. Görev Yöneticisi'nde, Masaüstü Pencere Yöneticisi sürecine sağ tıklayın ve "Dosya Konumunu Aç" seçeneğini seçin. Dosya Windows \ System32 klasörünüzde depolanmışsa, bir virüsle uğraşmadığınızdan oldukça emin olabilirsiniz.'' benim de öyle. Ben de virüs yemediğime eminim. Virüs yiyebileciğim bir duruma hiç girmedim
evet 2080superMarkası nedir? Nvidiamı?