Xbox series S 4k televizyonda oynama ??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,549
xbox series s alıcam ama 2k ya 120 fps destekliyormuş heralde bizim televizyon 4k ben televizyondan oynucam daha zevkli pc den oynucak olsam sadece kol alırdım zaten :D bide oyunu

series s i televizyona bağlasam oyunu oynatırmı fps felan düşermi sorun olur mu bide görüntü kaybı olurmu çok piksel gözükür mü zaten dibinden oynamıcam ilk kez konsol alcam fikrim yok bu konuda

genelde pes ,fifa,forza horizin 4 oynarım tabi başka hikayeli oyunda oynarım da sil yükle yaparak yer olmadığı için bu konsolda genelde bu tarz işte şuan tam oyunları bilmiyorum alınca güzel saran oyun olursa onuda eklerim çok oynadıklarıma

bide şey olur mu csgoda 16:9 dan mesela 4:3 ayarlar varya 4:3 yapınca yanlar siyah oluyor monitörün bunda böyle bişey olmaz dimi

herhangi bir sıkıntı olmaz. sadece ekrana max 2k görüntü gelir(bazı oyunlar 1080p çalışıyor)

herhangi bir sıkıntı olmaz. sadece ekrana max 2k görüntü gelir(bazı oyunlar 1080p çalışıyor)
çok kötü bir görüntü olur mu mesela televizyondan film felan izliyoz netflix veya youtubeden max 1080p videolar var onların gibi mi olur çok yakından bakmadığın sürece uzaktan iyi gözüküyor rahatsız etmiyor

4:3 yaparsan olur galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç inç tv

çok kötü bir görüntü olur mu mesela televizyondan film felan izliyoz netflix veya youtubeden max 1080p videolar var onların gibi mi olur çok yakından bakmadığın sürece uzaktan iyi gözüküyor rahatsız etmiyor
kötü bir görüntü olmaz. ben ps4 slim'i 4k tvde kullanıyorum. rahatsız edici bir bozulma olmuyor.

ps5 vardi 2k 4k destekli monitör kullanıyordum 27 inç 4k dan 1080p yapınca grafikler menü falan kötüydü 1080p tv ye taktik durum orda da aynıydı

Geri