- Katılım
- 6 Nisan 2021
- Mesajlar
- 942
- Reaksiyon skoru
- 463
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
hocam yeşil simge olmadan bi garip durdunuz ( Arka fonda bak yine acıyor sol yanım....)Format at düzelir.
hocam yeşil simge olmadan bi garip durdunuz ( Arka fonda bak yine acıyor sol yanım....)Format at düzelir.
Bu forumda artık o kültür yok, aynı konulara ezbere cevaplar.hocam bence forumun daha nezih bi yer olması lazım forum yardımlaşma yeridir bilgisiz birinin gelip anında doğru cevaba ulaşması lazım
En boşumuzda (!) gelmiş.Format at düzelir.
Hocam halen yüksek bilgisi olan insanlar var onları burada tutup kendimizi geliştirmeliyiz benceBu forumda artık o kültür yok, aynı konulara ezbere cevaplar.
Teknik destek bilgisi Vatan'la kapışır vaziyette
Sorunu olan Technopat'a gider bu artık alışılmış bir durumdur.
Yok kardeşim burada everest/powerboosy psu öneren yok.Bu forumda artık o kültür yok, aynı konulara ezbere cevaplar.
Teknik destek bilgisi Vatan'la kapışır vaziyette
Sorunu olan Technopat'a gider bu artık alışılmış bir durumdur.
Nasıl tutacaksın? Bir teknoloji sever kendini geliştirebildiği alana gitmeye çalışır burada sadece duraksama ve sahip olduğun bilgi birikimini kullanabilirsin.Hocam halen yüksek bilgisi olan insanlar var onları burada tutup kendimizi geliştirmeliyiz bence
Annemin zoruyla gittiğimde Rampage kasa önermişlerdi Allah'tan fazla fiyatı duyunca annem almadi. Edit: Keşke alsaydı şuan PC yokYok kardeşim burada everest/powerboosy psu öneren yok.
C4 o kardeşim diyip geçiştiriyorsunuz doğru.Yok kardeşim burada everest/powerboosy psu öneren yok.
Sende haklısın dostum ama burada sevdiğim birkaç insan var onun için buradayım hem Abdullah abiyi de seviyorumNasıl tutacaksın? Bir teknoloji sever kendini geliştirebildiği alana gitmeye çalışır burada sadece duraksama ve sahip olduğun bilgi birikimini kullanabilirsin.
Ben kimle tartıştım laHayır siz değil, @muhammetsaglam ve @Sıpekular galiba etiketlediklerimden bahsediyor, bir önceki konuda tartışmışlardı.
Hayır geçiştirme değil, rampage psulardan da iyiler var. Ayrıca galiba bahsettiğin kelimenin forumda yasak olduğunu bilmiyorsun?C4 o kardeşim diyip geçiştiriyorsunuz doğru.
İşte herkes bu yüzden burada takılıyor forum kültüründen ziyade eğlence kafa dağıtma, kendine bir şeyler katabilen varsa ne güzel.Sende haklısın dostum ama burada sevdiğim birkaç insan var onun için buradayım hem Abdullah abiyi de seviyorum
Hocam Selman'ın sistem bilgisine güvenirim kendisi PSU konusuna takıntılı fakat hiçbir PSU a C4, Çöp gibi ifadeler kullanmaz sadece önermiyorum alma derC4 o kardeşim diyip geçiştiriyorsunuz doğru.