Forumda boş mesaj yazanlar

hocam bence forumun daha nezih bi yer olması lazım forum yardımlaşma yeridir bilgisiz birinin gelip anında doğru cevaba ulaşması lazım
Bu forumda artık o kültür yok, aynı konulara ezbere cevaplar.
Teknik destek bilgisi Vatan'la kapışır vaziyette :)
Sorunu olan Technopat'a gider bu artık alışılmış bir durumdur.

Hocam halen yüksek bilgisi olan insanlar var onları burada tutup kendimizi geliştirmeliyiz bence

Yok kardeşim burada everest/powerboosy psu öneren yok.

Hocam halen yüksek bilgisi olan insanlar var onları burada tutup kendimizi geliştirmeliyiz bence
Nasıl tutacaksın? Bir teknoloji sever kendini geliştirebildiği alana gitmeye çalışır burada sadece duraksama ve sahip olduğun bilgi birikimini kullanabilirsin.

Nasıl tutacaksın? Bir teknoloji sever kendini geliştirebildiği alana gitmeye çalışır burada sadece duraksama ve sahip olduğun bilgi birikimini kullanabilirsin.
Sende haklısın dostum ama burada sevdiğim birkaç insan var onun için buradayım hem Abdullah abiyi de seviyorum

C4 o kardeşim diyip geçiştiriyorsunuz doğru.
Hayır geçiştirme değil, rampage psulardan da iyiler var. Ayrıca galiba bahsettiğin kelimenin forumda yasak olduğunu bilmiyorsun?

Sende haklısın dostum ama burada sevdiğim birkaç insan var onun için buradayım hem Abdullah abiyi de seviyorum
İşte herkes bu yüzden burada takılıyor forum kültüründen ziyade eğlence kafa dağıtma, kendine bir şeyler katabilen varsa ne güzel.

Geri