Neler Yeni

Forumda boş mesaj yazanlar

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

kagankan0

80+ Bronze
Katılıyorum, mesela altta resmini verdiğim arkadaş, çok boş mesaj yazıyor. Benim gibi düşünen var mı?

Alıntıyı görüntüle
İlk mesaj konu dışında bir konu yazılış tarzı komik geldi güldüm Diğer 3 mesaj biraz tartışma yaşanan konu biri de 3090 konusu neresi boş mesaj bunların

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İlk mesaj konu dışında bir konu yazılış tarzı komik geldi güldüm Diğer 3 mesaj biraz tartışma yaşanan konu biri de 3090 konusu neresi boş mesaj bunların
Boş mesaj yazılıyor diyerek açtığın konu da konu dışında ama.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

HoYeon Jung

80+ Gold
Peki dostun nasıl diyorsan anlarsınız sanmıştım bi (!) İn getirdiği yere bakın.
Sizin deyişinizle forumun gelişmesi ve bilgili kişileri elimizde tutmak için böyle yazım kurallarına dikkat etmeliyiz. Boş mesaj kasmak diyorsunuz, ben arkadaşa AAAAAA yazıyorum ve siz o ne demek yazıyorsunuz? Burada bir anlam mı var ki siz öyle yazıyorsunuz? Sırf mesaj kasıp rank atlamak için boş boş şeyler yazıp böyle bir konu açmanız başlı başına ironi :) Madem bilgili kişiler yazsın, siz neden her konuda varsınız? Sanırsam siz bu işlerden çok çok fazla anlıyorsunuz? Daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz ve burada böyle bir konu açıp millete sallamaya çalışıyorsunuz.

kagankan0

80+ Bronze
Sizin deyişinizle forumun gelişmesi ve bilgili kişileri elimizde tutmak için böyle yazım kurallarına dikkat etmeliyiz. Boş mesaj kasmak diyorsunuz, ben arkadaşa AAAAAA yazıyorum ve siz o ne demek yazıyorsunuz? Burada bir anlam mı var ki siz öyle yazıyorsunuz? Sırf mesaj kasıp rank atlamak için boş boş şeyler yazıp böyle bir konu açmanız başlı başına ironi :) Madem bilgili kişiler yazsın, siz neden her konuda varsınız? Sanırsam siz bu işlerden çok çok fazla anlıyorsunuz? Daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz ve burada böyle bir konu açıp millete sallamaya çalışıyorsunuz.
Bilmediğim şeyler hakkında yorum yaptığımı gördün mü ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü son mesajların boş mesaj.
Sadece son mesajlarım fakat yukarıda uzun zamandır böyle bi düşünce içinde olduğumu belirtmiştim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,343
Üyeler
166,917
Son üye
mordecai20
Top Bottom