01adanalı
80+ Silver
Aynı senin gibi düşünüyorum.Katılıyorum, mesela altta resmini verdiğim arkadaş, çok boş mesaj yazıyor. Benim gibi düşünen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Aynı senin gibi düşünüyorum.Katılıyorum, mesela altta resmini verdiğim arkadaş, çok boş mesaj yazıyor. Benim gibi düşünen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Bir çete savaşı başlattın, bu konu yarına kadar uzar, forumdaki öngörülerime göre konuşuyorum xDKatılıyorum, mesela altta resmini verdiğim arkadaş, çok boş mesaj yazıyor. Benim gibi düşünen var mı?
Alıntıyı görüntüle
İlk mesaj konu dışında bir konu yazılış tarzı komik geldi güldüm Diğer 3 mesaj biraz tartışma yaşanan konu biri de 3090 konusu neresi boş mesaj bunlarınKatılıyorum, mesela altta resmini verdiğim arkadaş, çok boş mesaj yazıyor. Benim gibi düşünen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Boş mesaj yazılıyor diyerek açtığın konu da konu dışında ama.İlk mesaj konu dışında bir konu yazılış tarzı komik geldi güldüm Diğer 3 mesaj biraz tartışma yaşanan konu biri de 3090 konusu neresi boş mesaj bunların
Allah Alllaaaaaaah konu sahibiyle adı aynı ne diyosun sen yAKatılıyorum, mesela altta resmini verdiğim arkadaş, çok boş mesaj yazıyor. Benim gibi düşünen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Yoksa konu sahibi kendinden mi bahsetmişAllah Alllaaaaaaah konu sahibiyle adı aynı ne diyosun sen yA
Sizin deyişinizle forumun gelişmesi ve bilgili kişileri elimizde tutmak için böyle yazım kurallarına dikkat etmeliyiz. Boş mesaj kasmak diyorsunuz, ben arkadaşa AAAAAA yazıyorum ve siz o ne demek yazıyorsunuz? Burada bir anlam mı var ki siz öyle yazıyorsunuz? Sırf mesaj kasıp rank atlamak için boş boş şeyler yazıp böyle bir konu açmanız başlı başına ironi Madem bilgili kişiler yazsın, siz neden her konuda varsınız? Sanırsam siz bu işlerden çok çok fazla anlıyorsunuz? Daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz ve burada böyle bir konu açıp millete sallamaya çalışıyorsunuz.Peki dostun nasıl diyorsan anlarsınız sanmıştım bi (!) İn getirdiği yere bakın.
Çünkü son mesajların boş mesaj.Neden onun gibi düşünüyorsun biraz açıklar mısın ?
Bilmediğim şeyler hakkında yorum yaptığımı gördün mü ?Sizin deyişinizle forumun gelişmesi ve bilgili kişileri elimizde tutmak için böyle yazım kurallarına dikkat etmeliyiz. Boş mesaj kasmak diyorsunuz, ben arkadaşa AAAAAA yazıyorum ve siz o ne demek yazıyorsunuz? Burada bir anlam mı var ki siz öyle yazıyorsunuz? Sırf mesaj kasıp rank atlamak için boş boş şeyler yazıp böyle bir konu açmanız başlı başına ironi Madem bilgili kişiler yazsın, siz neden her konuda varsınız? Sanırsam siz bu işlerden çok çok fazla anlıyorsunuz? Daha ne yazdığınızın farkında değilsiniz ve burada böyle bir konu açıp millete sallamaya çalışıyorsunuz.
Sadece son mesajlarım fakat yukarıda uzun zamandır böyle bi düşünce içinde olduğumu belirtmiştim.Çünkü son mesajların boş mesaj.
Selman hocaaaaa kendine gel ne diyorsun sen yahu AAAAAAAAAAAAAYoksa konu sahibi kendinden mi bahsetmiş