DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Bilmem, bunu tanrıya sormalıyız.bu konuyu nereye açacağımı bilemedim sizce nereye açmalıydım
Bilmem, bunu tanrıya sormalıyız.bu konuyu nereye açacağımı bilemedim sizce nereye açmalıydım
Tartışma yaşandı demek doğru olmaz. Sizin yaptığınız yazım yanlışından kaynaklı oluşan ufak bir olay. Kendi kafanızda çok büyütüyorsunuz olayı.Diğer 3 mesaj biraz tartışma yaşanan konu
@muhammetsaglam bunu yazdığı için linç yedi sen de yeme dikkat etAAAAAAAAAAAAA
biraz dedim zaten ufak bi sataşma denebilir belkiTartışma yaşandı demek doğru olmaz. Sizin yaptığınız yazım yanlışından kaynaklı oluşan ufak bir olay. Kendi kafanızda çok büyütüyorsunuz olayı.
bana boş mesaj yazıyorsun diyen adamın yazdığı mesajBilmem, bunu tanrıya sormalıyız.
Buyursunlar hocam . yemeyiz ya sıkıntı yok :d@muhammetsaglam bunu yazdığı için linç yedi sen de yeme dikkat et
Belli siz müptelası olmuşsunuz.Hocam linç yemek sarıyor ya.
Tanrı bilmiyor mu, tanrı boş mu?biraz dedim zaten ufak bi sataşma denebilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
bana boş mesaj yazıyorsun diyen adamın yazdığı mesaj
Konuyu yanlış yere açmışsın, anakart bölümüne açman lazım dostum.E biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu demek istememiştim fakat sen bilirsin
Tekrar soruyorum bu konuyu nereye açmalıydım ?
Siz bile burada boş yapıp millete bekçilik yapıyorsunuz. Burası tartışma formu değil, burası teknoloji formu. Ancak bu demek değildir ki insanlar eğlenemez. İnsanların eğlenmesi sizden mi sorumlu?Sadece son mesajlarım
Dostum kendi istediğin gibi anlamayı bırak ben insanların eğlenmesi benden sorumlu demedim farkedersin ki bendd eğleniyorum sadece TP forum gibi daha bilgili bı forum olmasını istiyorum dedimSiz bile burada boş yapıp millete bekçilik yapıyorsunuz. Burası tartışma formu değil, burası teknoloji formu. Ancak bu demek değildir ki insanlar eğlenemez. İnsanların eğlenmesi sizden mi sorumlu?
Hocam sağlık en doğru yer. Siz de çok iyi bilmiyorsunuz bence. parantez içinde ünlemKonuyu yanlış yere açmışsın, anakart bölümüne açman lazım dostum.
Troll konu açanlar olmasa olur.Dostum kendi istediğin gibi anlamayı bırak ben insanların eğlenmesi benden sorumlu demedim farkedersin ki bendd eğleniyorum sadece TP forum gibi daha bilgili bı forum olmasını istiyorum dedim