Yeni kuralları nereden bileyim? "Yalan dolan" cezası aldığımdan dolayı uzaklardaydım.Hayır geçiştirme değil, rampage psulardan da iyiler var. Ayrıca galiba bahsettiğin kelimenin forumda yasak olduğunu bilmiyorsun?
Yeni kuralları nereden bileyim? "Yalan dolan" cezası aldığımdan dolayı uzaklardaydım.Hayır geçiştirme değil, rampage psulardan da iyiler var. Ayrıca galiba bahsettiğin kelimenin forumda yasak olduğunu bilmiyorsun?
Hocam önceki konuda hafif bi laf attın bana sanki ama sana gönderme yapmak için açmadım son zamanlarda çok dikkatimi çekiyorduBen kimle tartıştım la
Herkes bunu diyebilir, PSU konusunda yeni çıkanlar harici hepsini bende biliyorum ama artık başkaları aynı cümleleri kursun benden geçti.Hocam Selman'ın sistem bilgisine güvenirim kendisi PSU konusuna takıntılı fakat hiçbir PSU a C4, Çöp gibi ifadeler kullanmaz sadece önermiyorum alma der
Boşver, o arkadaş daha tanımadan etmeden bilmeden, böyle ifadeler kullanır.Hocam Selman'ın sistem bilgisine güvenirim kendisi PSU konusuna takıntılı fakat hiçbir PSU a C4, Çöp gibi ifadeler kullanmaz sadece önermiyorum alma der
C4 o kardeşim diyip geçiştiriyorsunuz doğru
ne diyeyimBoşver, o arkadaş daha tanımadan etmeden bilmeden, böyle ifadeler kullanır.
Beni de ekle usda@Rambo Bıçağı bizden bahsediyor.
Tanımam mı lazımdı? Siz bir üyesiniz ben bir üyeyim aramızda bir bağ olması gerekiyor mu? Bence hayır ve binlerce kez kullanılan kelimeyi hiç kullanılmıyor demeniz güzelmiş.Boşver, o arkadaş daha tanımadan etmeden bilmeden, böyle ifadeler kullanır.
Yavaştan olmadığımız masa olmamaya başladıHayır siz değil, @muhammetsaglam ve @Sıpekular galiba etiketlediklerimden bahsediyor, bir önceki konuda tartışmışlardı.
Dostum ne diyorsun Allah aşkına.Tanımam mı lazımdı? Siz bir üyesiniz ben bir üyeyim aramızda bir bağ olması gerekiyor mu? Bence hayır ve binlerce kez kullanılan kelimeyi hiç kullanılmıyor demeniz güzelmiş.
Genelleme yapmanın ne olduğunu açıklamama gerek var mı? Haksız bir genelleme de yapmadım. Bu şairlerin o anki dönemi anlatırken Mehmet'in çıkıp öyle yaşamıyordum demesi gibi bir şey.Dostum ne diyorsun Allah aşkına.
"C4 o diyip geçiştiriyorsunuz doğru" demişsin. Beni neden bilmiyorsan içine katıyorsun, çünkü bildiğim kadarıyla "sunuz" ifadesi cümlede beni de içeriyor?
Peki dostun nasıl diyorsan anlarsınız sanmıştım bi (!) İn getirdiği yere bakın.Dostum kimse senin yaptığın ironiyi anlamak zorunda değil. Ciddi konuşuyorsun, sonra ironi yaptım diyorsun. Hem sizin yaptığınız da mesaj kasmaktan başka bir şey değil, insanlarla sürekli tartışmaya çalışıyorsunuz.