Ryzen 5 3600 Undervolt yapamıyorum

BuckBerry

80+
Reaksiyon skoru
81
ryzen 5 3600 işlemcim ilk başta yük altında 80 dereceyi görüyordu artık 90 larda gezdigini gördüm ve yük altında 5 dakikalık test sonucu 95 e yaklaşınca kapatmak zorunda kalıyorum.internetten araştırma yapıp undervolt yapmayı denedim ryzen masteri programı ve bios üzerinden volt ayarladım 1.27 civarı ama yinede yük altında 93 dereceleri görüyor undervolt konusunda bana yardımcı olacak var mı işlemcim var oyun oynayamıyorum gümleyecek diye şaka gibi.
Stok fan kullanıyorum kasa da corsair rgb delta anakart msi b450m a pro max

bios üzerinden yapmayın. Test amaçlı düşürmeleri ryzen master üzeirnden yapın. 1.15V 4Ghz deneyin ryzen master üzerinden.

bios üzerinden yapmayın. Test amaçlı düşürmeleri ryzen master üzeirnden yapın. 1.15V 4Ghz deneyin ryzen master üzerinden.
ryzen master üzerinden ayarlayıp test yapıyorum sıcaklık 75dereceyi geçmiyor ama bunu biosa işleyince ryzen üzerinden onaylayınca test yaptığım zaman yine 93 derecelere geliyor

ryzen master üzerinden ayarlayıp test yapıyorum sıcaklık 75dereceyi geçmiyor ama bunu biosa işleyince ryzen üzerinden onaylayınca test yaptığım zaman yine 93 derecelere geliyor
ryzen master üzerinden kaç V'a ayarladınız? 1.27 Fazla bu arada.

ryzen master üzerinden kaç V'a ayarladınız? 1.27 Fazla bu arada.
4.2 ghz 1.27 ayarladım fazla bilgim yok araştırdığım zaman böyle yazıyordu.Dediğinizi yaptım 4.1 ghz 1.15 volt yaptım apply test dedim 75 derece geçmedi peki bunu nasıl bilgisayara işleyecem biostan yapmayacaksam.

4.2 ghz 1.27 ayarladım fazla bilgim yok araştırdığım zaman böyle yazıyordu.Dediğinizi yaptım 4.1 ghz 1.15 volt yaptım apply test dedim 75 derece geçmedi peki bunu nasıl bilgisayara işleyecem biostan yapmayacaksam.
Biostan 1.15 Yazdığınızda değeri kabul etmiyor mu anakart?

daha denemedim biostan hangi ayarları kapatmalıyım bu değeri girmeden önce
biostan voltaj olarak 1.15i girin ayrıca 4Ghz de yapın işlemciyi.
Olur muhtemelen.
Biosu yapmam diyorsanız Her Pcyi açısınızda otomatik olarak 1.15'e alıyor zaten bilgisayarı Ryzen Master.

biostan voltaj olarak 1.15i girin ayrıca 4Ghz de yapın işlemciyi.
Olur muhtemelen.
Biosu yapmam diyorsanız Her Pcyi açısınızda otomatik olarak 1.15'e alıyor zaten bilgisayarı Ryzen Master.
anladım teşekkür ederim ben biostan deneyim değerleri buraya yazarım.

1625330938283.png

direkt başlatayım mi kaç dakika yapmalıyım

Geri