YouTube Vanced Güvenilir Mi?

Ratorest

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,453
Merhaba arkadaşlar YouTube Vanced uygulamasını kullanmak istiyorum herhangi bir güvenlik sıkıntısı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Vanced'in kurulumuyla uğraşmayın derim, NewPipe kurun geçin.

Şimdi buraya damlayan arkadaşlar yok bedava peynir fare kapanında olur gibi popülist söylemlerle dolduracaklar ortalığı ama, çok da kaale almaya gerek yok. Reddit ve XDA Developers'ta neyin ne olduğu yazıyor.

Youtube Vanced'ı Brave'in kurucuları kodladı diye biliyorum kendilerinin yani. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum

Youtube Vanced'ı Brave'in kurucuları kodladı diye biliyorum kendilerinin yani. O yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum
Nereden indirebilirim peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vanced'in kurulumuyla uğraşmayın derim, NewPipe kurun geçin.

Şimdi buraya damlayan arkadaşlar yok bedava peynir fare kapanında olur gibi popülist söylemlerle dolduracaklar ortalığı ama, çok da kaale almaya gerek yok. Reddit ve XDA Developers'ta neyin ne olduğu yazıyor.
Hocam NewPipe nedir?

Nereden indirebilirim peki?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam NewPipe nedir?
Yukardaki arkadaş kurulumla uğraşma demiş ama çok basit merak etme.

Yukardaki arkadaş kurulumla uğraşma demiş ama çok basit merak etme.
Screenshot_20210703-220838.jpg

Bu nedir?

Valla bende bayadır kullanıyorum 😄 Bir şey olmazsa iyidir.

Bu Vanced uygulamasını akıllı telefonumda reklamsız YouTube izlemek için kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,499
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri