Haylou ls02 vs Mi band 4

Coroglen1

80+
Reaksiyon skoru
53
Beyler bu akıllı saat ve akıllı bileklik arasında kaldım haylou ls02 180 ortalama mi band piyasada pek yok bir tane var ama 240 mıydı neydi gittiö bugün mi store a dedim belki stokta vardır belki ucuz olur biraz yok o 250 dedi mi band 4 e anlamadım bir şey 2 ay önce 170 e falandı gerçekten bir şey alınmıyor.Neyse 2 si arasında kaldım hangisini seçeyim ve nedenini de belirtseniz iyi olacal

Donanım Arşivi instagram hesabını takip et ben Mi Band 5 indirimi geldiği an paylaşıyorum her ay mutlaka indirim geliyor. Geçen paylaştığım mi band 5 kampanyası 199TL fiyat ile çok iyi idi. Hatta bir çok takipçim ilk müşteriye 150'ye 50 TL indirim etkinliğinden yaralanarak bilekliği 150 TL'ye aldılar

İkiside güzel modeller. Hangisi hoşuma giderse onu alırdım ben olsam.

Beyler bu akıllı saat ve akıllı bileklik arasında kaldım haylou ls02 180 ortalama mi band piyasada pek yok bir tane var ama 240 mıydı neydi gittiö bugün mi store a dedim belki stokta vardır belki ucuz olur biraz yok o 250 dedi mi band 4 e anlamadım bir şey 2 ay önce 170 e falandı gerçekten bir şey alınmıyor.Neyse 2 si arasında kaldım hangisini seçeyim ve nedenini de belirtseniz iyi olacal
Hocam bence almayın 1 hafta sonra hevesiniz geçiyor neden aldım ben diyorsunuz 😅

Donanım Arşivi instagram hesabını takip et ben Mi Band 5 indirimi geldiği an paylaşıyorum her ay mutlaka indirim geliyor. Geçen paylaştığım mi band 5 kampanyası 199TL fiyat ile çok iyi idi. Hatta bir çok takipçim ilk müşteriye 150'ye 50 TL indirim etkinliğinden yaralanarak bilekliği 150 TL'ye aldılar
Ama donanım arşivi instagram hesabından daha hızlı paylaşan birisi vardı. (Baş harfi Ben)

Peki hocam takipteyim peki bi sonraki indirim ne zaman olur sizce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkiside güzel modeller. Hangisi hoşuma giderse onu alırdım ben olsam.
Hocam fiyat farkı var hangisini almaya değer ?

Ucuz olanı alın geçin. Aralarında aşırı bi' fark yok bildiğim kadarı ile.

Hocam bence almayın 1 hafta sonra hevesiniz geçiyor neden aldım ben diyorsunuz 😅
Hocam normalde takı aksesuarlardan nefret ederim ama hiç olmazsa bi saat kolumda olsun bi de şık olunca dediğim modeller bi denemeye değer bence 😁

Ucuz olanı alın geçin. Aralarında aşırı bi' fark yok bildiğim kadarı ile.
Aynen biraz araştırdım mi band 4 ün tema bakımından ve ekran kalitesi bakımından bir tık önde galiba ls02 lcd nin bir çeşidiydi galiba farklı bir lcdydi ama mi band 4 amoled ekrana sahip.Ls02 5 tema ile sınırlı iken mi band 4 birçok tema barındırıyor.Tema takıntım yok ama aynı temalar olursa çok erken sıkılırım akıllı saatten maksat çeşitlilik olsun sıkılınca değiştiririm

Abdullah hocamın dediği gibi mi band 5 e ya da 4 e indirim beklemek doğru olacak galiba

Son düzenleme:

Temmuz'da güzel bir kampanya olmasını bekliyorum hatta bir değil iki olur biraz bekle zarar etmeyeceksin

Bu kampanya hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı? Bende indirim olduğunda band 4 den 5 e geçmeyi düşünüyorum.
hocam bu kampanya hep var olacak bence hepsiburada uygulamasını indirip hesabını girip ilk alışverişinde 100 tl üzeri 50 tl indirim var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,098
Üyeler
189,553
Son üye
mosta13
Geri