- Reaksiyon skoru
- 92
Evet ben XMP ve TPM 2.0 ayarlarını açmak istiyorum ama nedense korkuyorum bana yardım edebilirmisiniz?
Allah korusun bir şey olursa diye.Neden korkuyorsun?![]()
Bios bu abisi korkutur bende küçükken korkuyordm pc yi çöp ederim diyeNeden korkuyorsun?![]()
hocam eski tip mavi biosda bende korkuyodum tabi 5 yıl önce şimdi insan avucunun içi gibi biliyorNeden korkuyorsun?![]()
Bendekide ole bisiydihocam eski tip mavi biosda bende korkuyodum tabi 5 yıl önce şimdi insan avucunun içi gibi biliyor
en kötü ihtimalle bios pilini çıkarır beklersin, bios sıfırlanır. korkacak bir şey yok.Allah korusun bir şey olursa diye.
Biosu severim ayarları değiştirmek fln güzel Türkçe desteği var çünkü gir bişi olmaz çıkarken de saved dersin oldu bittiEvet ben XMP ve TPM 2.0 ayarlarını açmak istiyorum ama nedense korkuyorum bana yardım edebilirmisiniz?
Hocam bilmem kaç yıl önceki BIOS'lar değil bunlar. Açın kafanıza göre takılın, bilgisayar açılmazsa BIOS pilini çıkarıp takarsınız.Allah korusun bir şey olursa diye.
Dostum CMOS pili GPU'nun neredeyse altında o yüzden benim 100% kesin hatasız yapmam lazım ve bende parça takmak çıkarmaktan anlamam.en kötü ihtimalle bios pilini çıkarır beklersin, bios sıfırlanır. korkacak bir şey yok.
Eline koluna hakim olursan bir şey olmaz. Bir şey olursa çözüm buluruz mutlaka.Dostum CMOS pili GPU'nun neredeyse altında o yüzden benim 100% kesin hatasız yapmam lazım ve bende parça takmak çıkarmaktan anlamam.
Pile erişemezseniz, CMOS pinleri ile sıfırlarsınız.Dostum CMOS pili GPU'nun neredeyse altında o yüzden benim 100% kesin hatasız yapmam lazım ve bende parça takmak çıkarmaktan anlamam.
Dostum şimdi technopat'ta bir kullancı XMP'yi açmış sonra BSOD yemiş oda benim korkumu artırdı tabiiki bende öyle olurmu sanırsam RAM 3000MHz ama 2400MHz'de çalışıyor.Eline koluna hakim olursan bir şey olmaz. Bir şey olursa çözüm buluruz mutlaka.