The Division Ve The Order 1886

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhaba 1 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- The division ve The order 1886 arasında kaldım hangisini seçmeliyim kutulu sıfır şekilde indirim ile 50 TL'ye alabiliyorum?

2- The division online bir oyun Ps plus gerekiyormu?

3- The order 1886 güzel oyun mu? kötü notlar aldı glb ama türkçe dil desteği olduğu için bir göz atmak istiyorum.

Merhaba 1 2 sorum var cevaplarsanız sevinirim.

1- The division ve The order 1886 arasında kaldım hangisini seçmeliyim kutulu sıfır şekilde indirim ile 50 TL'ye alabiliyorum?

2- The division online bir oyun Ps plus gerekiyormu?

3- The order 1886 güzel oyun mu? kötü notlar aldı glb ama türkçe dil desteği olduğu için bir göz atmak istiyorum.
The Order 1886
Hikaye tabanlı ve plus'a ihtiyacın yok.Hem grafikleri hem de konusu itibari ile harika bir oyun.
Division
Sürekli online kalman gereken bir oyun ve plus'a ihtiyacın var.
Gameplay lerine bakarak kendin karar verebilirsin.
Her iki oyun da kendi dalın da gayet başarılı.
Hangisini seçersen üzülmezsin.

The Order 1886
Hikaye tabanlı ve plus'a ihtiyacın yok.Hem grafikleri hem de konusu itibari ile harika bir oyun.
Division
Sürekli online kalman gereken bir oyun ve plus'a ihtiyacın var.
Gameplay lerine bakarak kendin karar verebilirsin.
Her iki oyun da kendi dalın da gayet başarılı.
Hangisini seçersen üzülmezsin.
The order 1886 alayım o zaman teşekkürler.

Şahsen ben the order oyununu pek beğenmedim. Online seviyorsan 900saat division oynayabilirsin o.O2

Şahsen ben the order oyununu pek beğenmedim. Online seviyorsan 900saat division oynayabilirsin o.O2
Türkçe olmaması ve Plus istemesinden dolayı The division'a sıcak bakmıyorum ama oyunun atmosferi fln süper görünüyor belki beğenirim The order'ı bu arada The division 2000 saat bile oynarım o.O2

The Order 1886 öneririm. The Division bedavaya verilmişti zaten.

Geri