VirtudeN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 649
DaybreakElite, how to sell drugs online, teen wolf tarzı genclik dizileri arıyorum
zombi ve gençlik teması seviyorsan tam sana göre
DaybreakElite, how to sell drugs online, teen wolf tarzı genclik dizileri arıyorum
İlk bölümü kötü sonradan açılıyor.Olayı anlatışı falan bana güzel gelmiştiOnu 1 bölüm falan izlemiştim de bilmiyorum bi garip geldi, ilerki bölümlerde ne oluyor?
Atcpical ilgimi hiç çekmedi, stranger things de izledim güzeldi. Teşekkürler öneri icinAtypical
Stranger things
Anladım, keşke her dizi teen wolf'un ilk bölümü gibi aşırı ilgi çekici olsa.İlk bölümü kötü sonradan açılıyor.Olayı anlatışı falan bana güzel gelmişti
twd mad max daha dolu yapıma gönderme var
çok ayıplı şey education izleyebilirsin.Elite, how to sell drugs online, teen wolf tarzı genclik dizileri arıyorum
İlla kendimi geliştirmem gereken diziler mi izlemem gerekiyor? Kendimi bir çok alanda geliştiriyorum, arada eğlenmek zaman kaybı mı?Netflix gençlik dizileri=vakit kaybı
Yoksa daha kaliteli yapımlar izle.
Gençlik dizilerinin vakit kaybı olduğunu söylemiş. Bana göre de eğlenceli değil çoğunun konusu Türk yaz dizileriyle aynı.İlla kendimi geliştirmem gereken diziler mi izlemem gerekiyor? Kendimi bir çok alanda geliştiriyorum, arada eğlenmek zaman kaybı mı?
Ben kendini geliştirmenden bahsetsem kitap oku derdim.İlla kendimi geliştirmem gereken diziler mi izlemem gerekiyor? Kendimi bir çok alanda geliştiriyorum, arada eğlenmek zaman kaybı mı?