i3 550 overclock yardım!!

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar merhaba hepinize iyi bayramlar bende i3 550 işlemci var anakart markası intel dh55tc bu işlemciyi stabil olarak en fazla kaça yükseltebilirim ve ayarları nelerdir iyi günler

Ne işlemcin ne de anakartın overclock desteklemiyor hocam. Üzgünüm.

Ne işlemcin ne de anakartın overclock desteklemiyor hocam. Üzgünüm.
Aslında hem işlemcisi hem de anakartı overclock destekliyor. Örnek olarak şu videoya bakabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum biz bir değer söylersek olmaz, senin yavaş yavaş deneyerek doğru değeri bulman gerekiyor.

Aslında hem işlemcisi hem de anakartı overclock destekliyor. Örnek olarak şu videoya bakabilirsin.

Dostum biz bir değer söylersek olmaz, senin yavaş yavaş deneyerek doğru değeri bulman gerekiyor.
Vay be. İntel de k ibaresine öyle alışmışım ki. 1. nesli de diğerleri gibi düşündüm. Benim hatam kusura bakmayın.

Vay be. İntel de k ibaresine öyle alışmışım ki. 1. nesli de diğerleri gibi düşündüm. Benim hatam kusura bakmayın.
Ben de ilk başta yapılamaz diye düşündüm ama araştırınca yapılabildiğini gördüm :)

deneyeceğim de bios sıfırlamasını bilmiyorum nasıl yapılır biliyormusunuz
Bios pilini çıkart, 5 dakika bekle geri tak.

bios sıfırlaması nasıl oluyor anakartın bi ara denedim ama az kalsın kartı yakıyordum

Overclock yaptım 3.6 GHz stabil oldu 1.65 v da oldu daha fazla yapacaktım yemedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri