Uygun Fiyatlı B650 B650E Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
55
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba, sıfırdan bilgisayar toplamaya başladım. Anakart önerisine ihtiyacım var. Araştırmalarıma göre B650 yada B650E benim işimi görüyor. Üstü fazla kaçar. İşlemci olarak 7800X3D düşünüyorum. Tabi değişebilir. İşlemciyi stabil olarak besleyecek tercihen minimum 2 ssd yuvası olan bir anakarta ihtiyacım var. Fiyat performans olarak hangi marka modelleri alabilirim?

3440x1440 çözünürlükte monitörüm var. Orta seviye oyunlar için CPU-GPU önerinizi beklerim.

Arkadaşlar merhaba, sıfırdan bilgisayar toplamaya başladım. Anakart önerisine ihtiyacım var. Araştırmalarıma göre B650 yada B650E benim işimi görüyor. Üstü fazla kaçar. İşlemci olarak 7800X3D düşünüyorum. Tabi değişebilir. İşlemciyi stabil olarak besleyecek tercihen minimum 2 ssd yuvası olan bir anakarta ihtiyacım var. Fiyat performans olarak hangi marka modelleri alabilirim?

3440x1440 çözünürlükte monitörüm var. Orta seviye oyunlar için CPU-GPU önerinizi beklerim.

Ankara bu

CPU seçmişsiniz zaten gpu da 9070xt 🤤

2 tane m2ssd slotu istiyorsan b850 anakartlara bakabilirsin. b850 anakartlarda 2m2ssd slot zorululuğu var senin işini görecek şekilde. Ayrıca daha iyi bağlantı konusunda o bütçeye güzel b850 bulursun bence çünkü tabi tercih senin. Arkadaşın attığı güzel bir anakart bu arada değerlendirebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,233
Üyeler
192,656
Son üye
onuroksuz61
Geri