AtomLerizedt
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Arkadaşlar nazi bayrağı almak istiyorum nerden nasıl alabilirim duyar kasacaklar yazmazsa sevinirim
Burada duyar kasacak bir şey yok. Belki yakın tarihle ilgileniyorsundur. Olabilir.Arkadaşlar nazi bayrağı almak istiyorum nerden nasıl alabilirim duyar kasacaklar yazmazsa sevinirim
Sen demesen zaten gelmezler. Olay basit. Üstte cevap verilmişe like at geç...Gelir şimdi Naziler milyonlarca insanı öldürdü diyenler
Yani o da bir zahmet yasak olsun.Hocam yanlış bilmiyorsam eğer Türkiye de yasak olması lazım. Benim bir arkadaşım da bir ara nazi askeri üniforması alacaktı ama alamadı
Dostum güvenilir mi site?Burada duyar kasacak bir şey yok. Belki yakın tarihle ilgileniyorsundur. Olabilir.
Nazi Bayrağı Fiyatı Özellikleri ve Ölçüleri - Bayraksepeti
Nazi Bayrağı Fiyatı Özellikleri ve Ölçüleri - Bayraksepeti - Nazi,Nazi Bayrağı,Nazi Bayrak,Nazi Bayrakları,Nazi Flaması,Nazi Flag,Nazi Flags,Nazi Flama,Nazi Flamaları,Nazi Ülke Bayrakları,Nazi Ülke Bayrakları Fiyatı,Nazi Ülke Bayrak Fiyatları,Nazi Ülke Bayrağı Fiyatları,Nazi Ülke Bayrak,Nazi...www.bayraksepeti.com.tr
Bayraktan bir şey olmaz inşallah ;DHocam yanlış bilmiyorsam eğer Türkiye de yasak olması lazım. Benim bir arkadaşım da bir ara nazi askeri üniforması alacaktı ama alamadı
Sadece bu site bulabildim. Güvenilir olup olmadığı bilmiyorum araştırman lazım.Düzgün bir site bilen yok mu arkadaşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum güvenilir mi site?
bi terzi v.s dikebilir mi bayrakSadece bu site bulabildim. Güvenilir olup olmadığı bilmiyorum araştırman lazım.
Bu bayrak başka sitelerde de satılsa güvenilir olanını bulup atardım ama yalnızca bu sitede bulabildim. O yüzden alternatif yok gibi başka.
Hiç bilmiyorum, terzilerle konuş bakalım. Ama okumamış terzi olsun yoksa seni faşist sanabilirbi terzi v.s dikebilir mi bayrak![]()