4 Gönüllü Forum Moderatörü Alınacaktır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
gönüllüyüm 16 yaşımdayım yanlışlıkla profil oluştururken 2009 yapmış küçük kardeşim
tdk'na dikkat edeceğim yazım kurallarına spam yapanlara küfür edenleri dikkat ediceğim zaman ayıracağım ve konuyazılarını editleyebilirim
Abi kuzenim yapmış aslında 25 yaşındayım.

15 yaşındayım, sorun değilse isterim.

Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.

Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
gönüllüyüm 16 yaşımdayım yanlışlıkla profil oluştururken 2009 yapmış küçük kardeşim
tdk'na dikkat edeceğim yazım kurallarına spam yapanlara küfür edenleri dikkat ediceğim zaman ayıracağım ve konuyazılarını editleyebilirim ve kurallara aykırı şeyler yapanlara uyarı cezası verebilirim

tdk'na dikkat edeceğim yazım kurallarına spam yapanlara küfür edenleri dikkat ediceğim zaman ayıracağım ve konuyazılarını editleyebilirim ve kurallara aykırı şeyler yapanlara uyarı cezası verebilirim
Neden aynı mesajı 2 kez yazdınız ki?

50 kişi falan katılabiliyor anladığım kadarıyla. Yaş ortalaması 14 malesef.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,678
Üyeler
183,456
Son üye
EmreBeys
Geri